< p>

senior compliance / privacy adviseur

32-40 uur | standplaats Rotterdam | marktconform salaris | 13e maand

28 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) | mobiliteitsbudget

 

Welke uitdaging hebben wij voor jou?

Het leuke van deze functie is dat je bij veel verschillende organisaties waarde kunt toevoegen. Iedere klant heeft zijn eigen dynamiek en weer een ander vraagstuk. Je moet snel kunnen schakelen om voor iedere klant een oplossing te vinden die echt goed past. Door je brede ervaring als compliance officer en je specialistische kennis over privacy, kun je echt van waarde zijn voor onze klanten. De ene keer werk je voor onze opdrachtgevers door middel van een detachering, en op een ander moment ben je adviseur of externe FG.

Wat ga je doen?

In deze functie maak je deel uit van het team Advies & Detachering. Dit team bestaat uit junior, medior en senior compliance officers en adviseurs. Zij zijn in staat om complexe compliancevereisten om te zetten in werkbare en praktische oplossingen voor de opdrachtgever. Samen zoeken wij naar de werkelijke klantbehoefte en oplossing die hier het beste bij past. Dit kan betekenen dat we ze helpen het zelf te doen of juist te ontzorgen.

Als compliance / privacy adviseur beschik jij over een stevig fundament van algemene compliancekennis en verdiep je je daarnaast in het privacydomein. Al jouw werkzaamheden zijn erop gericht om compliance en integriteit bij onze klant te versterken.

Kennisontwikkeling vinden wij belangrijk, zowel eigen kennis ontwikkelen als kennis delen met anderen. Je helpt vorm en inhoud te geven aan onze opleidingen. Je brengt je kennis over als docent tijdens een opleidingsdag of als spreker op één van onze congressen of themadagen. En je schrijft artikelen/nieuwsberichten/blogs over het compliancevak en jouw expertise op het gebied van privacy.

Jij:

Wilt je ervaring en talent inzetten om zowel compliance als privacy opdrachten uit te voeren. Je bent dan ook al minimaal 5 jaar werkzaam in het domein van compliance en hebt minimaal twee jaar ervaring in privacy. Je hebt een WO werkniveau en bent gecertificeerd compliance professional.

Het is voor jou vanzelfsprekend je eigen netwerk te onderhouden. Om je werk goed te kunnen doen, volg je alle relevante ontwikkelingen in het compliancevakgebied, met name gericht op de financiële sector en op het gebied van privacy. Problemen benader je vanuit verschillende invalshoeken om zo tot de juiste oplossing te komen. Daarbij gebruik je jouw inlevingsvermogen, resultaatgerichtheid en omgevingsbewustzijn en ga je innovatief te werk. Je weet een goede balans te vinden tussen korte en lange termijn en werkt efficiënt, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Je beschikt over een flinke portie werklust en hebt een nuchtere, positieve werkhouding. Je voelt je thuis in onze organisatiewaarden: professioneel, integer en dienstbaar. Nederlands en Engels spreek en schrijf jij op een uitstekend niveau.

Wat bieden wij jou?

Bij het Nederlands Compliance Instituut kom je te werken in een professionele werkomgeving met een informele werksfeer. We zijn gevestigd in een gloednieuw kantoor in Rotterdam Kralingen met alle faciliteiten die je mag verwachten van een dynamische en vooruitstrevende organisatie.

Met NCI College bieden wij een eigen programma gericht op opleiding en kennisdeling. Daarnaast bieden wij aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling (door middel van opleidingen, coaching en training-on-the-job). Een goede werk-privé balans vinden we heel belangrijk. We hanteren dan ook flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

Onze collega’s helpen je snel goed op je plek te laten voelen en zijn een goede sparringpartner voor je. Er is ruimte om jouw visie op compliance en privacy actief uit te dragen en te vertalen naar concrete opdrachten. Ook kun je werken aan het ontwikkelen van een nieuwe specialisatie, of kun je jezelf ontwikkelen als docent of auteur.

Zelfstandigheid vinden wij belangrijk, je organiseert je eigen opdrachten waar je samen met jouw collega’s aan werkt. Je krijgt de mogelijkheid om junior/medior collega’s te coachen, zodat zij kunnen groeien in hun vak.

Wie zijn wij?

Het Nederlands Compliance Instituut heeft als hét compliance kenniscentrum één missie; het vooruit helpen van organisaties op het gebied van compliance en integriteit. Wij zijn hun gids in het compliancelandschap. Onze klantenkring is divers (van oer-Hollands tot multinational) en gevestigd door heel het land.

Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk zijn wij in staat om complexe compliancevereisten om te zetten in werkbare en praktische oplossingen voor onze opdrachtgever. Samen zoeken wij naar de behoefte en de best passende oplossing. Dit kan betekenen dat we helpen het zelf te doen, of juist te ontzorgen. Dit doen we al sinds onze oprichting, meer dan 20 jaar geleden, toen compliance nog in de kinderschoenen stond.

Solliciteren?

Denk jij dat wij goed bij elkaar passen? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae via werken@compliance-instituut.nl ter attentie van Cora Wielenga. Wanneer wij een potentiële match zien, nodigen we jou uit voor een eerste kennismaking.

Een assessment maakt deel uit van onze selectieprocedure. Daarnaast voeren wij een pre employment screening uit als je bij ons in dienst treedt.

Heb je vragen over de vacature? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde informatie

Ga in gesprek!

Ga in gesprek!

Als compliance officer moet je over een behoorlijk repertoire aan vaardigheden beschikken. Het begint natuurlijk met luisteren, samenvatten en doorvragen. Dat is soms al lastig genoeg, ook voor de doorgewinterde compliance officers, is mijn ervaring. Het geven van presentaties is voor veel compliance officers een vast onderdeel van het takenpakket. Maar hoe doe je dat? Wat zijn aandachtspunten om rekening mee te houden?

Leergang Compliance Officer Pro 2020

Leergang Compliance Officer Pro 2020

De Leergang Compliance Officer Pro is het vervolg op de Leergang Compliance Officer (vanaf 1-1-2020), hierin wordt u opgeleid tot Compliance Professional.

Leergang Compliance Professional 2021 – Meerdaagse modules

Leergang Compliance Professional 2021 – Meerdaagse modules

Dé beroepsopleiding voor de compliance professional.

Send this to a friend