< p>

Deze opdrachtgever is actief op de zakelijke markt en maakt onderdeel uit van een Group. De opdrachtgever richt zich op financiële- en operationele lease-activiteiten van kapitaalgoederen met lokale en internationale partners (vendor-lease).

Functie

In de functie van

compliance officer

draag je bij tot het toezicht op de naleving van wet -en regelgeving binnen de organisatie. Je ziet er mee op toe dat (actualisaties van) beleidsrichtlijnen van zowel de Group als de eigen organisatie worden geïmplementeerd en toegepast.  Je onderzoekt transacties om witwassen, corruptie en terrorisme financiering te voorkomen en om te waarborgen dat financiële embargo’s gerespecteerd worden. Ook coördineer je de reacties op incidenten en fungeer je als een contactpersoon voor onder meer de Business Units, Corporate Compliance en relevante autoriteiten.  Daarnaast volg je mee ontwikkelingen op in relevante wet- en regelgeving. Je analyseert deze en adviseert de betrokkenen over de implicaties hiervan. Verder adviseer je in markt gerelateerde zaken. Tevens durf je onafhankelijk van anderen tot een oordeel en nieuwe ideeën te komen en verricht je mee voorlichtingstaken ten behoeve van bewustwording van compliance bij het personeel. Je rapporteert aan het Head of Compliance België-Nederland (locatie België). Jij werkt zelf vanuit het kantoor in Den Bosch.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde bachelor of master opleiding (of een gelijkwaardig denk –en werkniveau), bij voorkeur in een financiële en/of juridische richting
  • Je hebt een ruime ervaring in de zakelijke financiële dienstverlening
  • Je hebt een uitstekend analytisch en adviserend vermogen
  • Je bent kritisch, betrouwbaar, probleemoplossend en integer
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift (kennis van de Franse taal is een pluspunt)

De procedure

Het Nederlands Compliance Instituut ondersteunt in het vinden van de invulling voor deze vacature. We ontvangen graag je sollicitatie naar de bovenstaande functie en maken een voorselectie van kandidaten die worden voorgesteld aan de opdrachtgever.

De vervolgstappen in de sollicitatieprocedure vinden plaats onder regie van de opdrachtgever.

Reageren

Mail je korte motivatie met je CV naar recruitment@compliance-instituut.nl. Graag in het onderwerp vermelden dat je sollicitatie deze vacature betreft.

Vragen over deze functie kan je mailen naar recruitment@compliance-instituut.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Heb je vragen over de vacature? Neem gerust contact met ons op.

Send this to a friend