< p>

Jouw gids in het compliancelandschap

Als hét compliance kenniscentrum hebben we één missie; het vooruit helpen van organisaties op het gebied van compliance en integriteit. Wij zijn jouw gids in het compliancelandschap.

Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk zijn wij in staat om complexe compliancevereisten om te zetten in werkbare en praktische oplossingen voor onze opdrachtgever. Samen zoeken wij naar de behoefte en de best passende oplossing. Dit kan betekenen dat we je helpen het zelf te doen, of juist te ontzorgen. Dit doen we al sinds onze oprichting, meer dan 20 jaar geleden, toen compliance nog in de kinderschoenen stond. Aan de keukentafel ontstond het idee voor een opleidingsinstituut, dat uitmondde in een full service compliance instituut.

Wij lopen voorop in het ontwikkelen van het compliancevak: doordat we een uitgebreid netwerk hebben en bij veel verschillende organisaties komen, vormen we een mening over hoe het zou moeten gaan. Dit delen we in onze opleidingen en publicaties.

Wij werken vanuit ons hart. Dit vraagt om medemenselijkheid en oog voor elkaar en ieders kwaliteiten. Bij ons kun je zijn wie je bent. We werken als één groot team samen. Een natuurlijke interesse in het werk is vanzelfsprekend en dat zorgt ervoor dat wij van toegevoegde waarde zijn.

Compliance gaat niet alleen om regels, maar ook om doen waar je voor staat.

Docenten

Onze docenten zijn specialisten op het gebied van compliance en integriteit. Zij werken bij DNB, AFM, universiteiten, (financiële) ondernemingen, adviesbureaus, advocatenkantoren of bij het Nederlands Compliance Instituut.

Partners

Wij werken samen met de volgende partners:
Nyenrode Business Universiteit
Dirkzwager legal & tax
Spijkman trainingen en advies

Buitenlandse activiteiten

Wij richten ons vooral op de Nederlandse markt. Daarnaast zijn we ook actief in Suriname en op Curaçao.

Send this to a friend