De Compliance Officer

Het tijdschrift De Compliance Officer is hét vakblad voor compliance officers en andere betrokkenen bij het complianceproces. In het tijdschrift wordt ingegaan op compliance-actualiteiten die relevant zijn voor de financiële sector. De Compliance Officer verschijnt vier keer per jaar.

Klik hier om De Compliance Officer thuis of op kantoor te ontvangen.

Lees hieronder de meest recente edities.

Gerelateerde informatie

Office manager a.i.

De rol van DNB als toezichthouder op de trustsector

De rol van DNB als toezichthouder op de trustsector

De ondervragingscommissie, die gestart is met de openbare verhoren in het kader van het parlementaire onderzoek naar fiscale constructies, heeft blijk gegeven van weinig vertrouwen in de rol van DNB als toezichthouder op de trustsector. DNB zou een goed toezicht houden op de banken, maar over de trustsector had de ondervragingscommissie haar twijfels.

Accountants willen stoppen met controle van topinkomens

Accountants willen stoppen met controle van topinkomens

Accountants vinden de controle van topinkomens in de (semi-)publieke sector zo complex, dat zij ermee willen stoppen. Zij roepen demissionair minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken op de regels rond het wettelijke beloningsplafond te vereenvoudigen, de controle uit de jaarrekening te halen en onder te brengen bij fiscalisten, juristen of een aparte overheidsinstantie.

Send this to a friend