< p>

Wie nomineer jij voor de Compliance Award 2020?

09 november 2020

Jaarlijks kennen wij de Nationale Compliance Award toe aan de persoon of de instelling die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor het vakgebied compliance en de professionalisering van de compliancefunctie in het bijzonder. In de circa 25 jaren dat compliance in Nederland in organisaties is verankerd, is het uitgegroeid tot een volwassen vakgebied waarin specialisten vanuit verschillende disciplines werkzaam zijn. In verschillende sectoren is compliance een belangrijk onderdeel geworden van de organisatie en is veelal ingebed op grond van wettelijke verplichtingen.

Wij hebben de Nationale Compliance Award in 2004 ingesteld met het doel de ontwikkelingen in het vakgebied te stimuleren, de compliancefunctie verder te professionaliseren en integriteit binnen organisaties te versterken.

Ken jij iemand die baanbrekend werk heeft verricht op het terrein van compliance en integriteit, grote mate van collegialiteit heeft getoond, innoverende ideeën heeft ontwikkeld, heeft bijgedragen aan de verhoging van kwaliteit van compliance etc.? Nomineer hem/haar dan nu.

> Dien hier jouw nominatie in voor de Compliance Award 2020

 

Je kunt tot en met 30 november a.s. iemand nomineren voor de Nationale Compliance Award 2020.

Gerelateerde informatie

Webinar Witwassen met virtuele valuta

Webinar Witwassen met virtuele valuta

Witwassen met virtuele valuta

Compliance officer – Univé

Waarom zou je in hemelsnaam compliance officer willen worden?  

Waarom zou je in hemelsnaam compliance officer willen worden?  

“Is dat niet één van de meest saaie banen die er is? Beetje wet- en regelgeving in de gaten houden?”, “Als ik het woord lees moet ik al gapen!” Het aantal vooroordelen over compliance en compliance officers is groot. Misschien is het goed om wat te vertellen over het vakgebied compliance en de mensen die in dit vak actief zijn. Inderdaad, die worden vaak compliance officers genoemd. 

Send this to a friend