< p>

senior compliance & privacy adviseur

32-40 uur | | marktconform salaris | 13e maand
28 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) | mobiliteitsbudget

 

Welke uitdaging hebben wij voor jou?

Een functie waarbij je bij veel verschillende opdrachtgevers aan de slag kunt. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen dynamiek en een ander compliance- en/of privacyvraagstuk. Geen opdracht is hetzelfde. Je moet daarom snel kunnen schakelen om voor iedere klant een oplossing te vinden die goed past. Door jouw kennis van en ervaring met privacy en compliance, kun je echt van waarde zijn voor onze klanten. De ene keer werk je bij onze opdrachtgevers op basis van detachering en op een ander moment ben je als compliance of privacy adviseur, externe privacy officer of FG werkzaam voor de klant. 

Wat ga je doen?

Door uitbreiding van onze privacy portefeuille zijn wij op zoek naar een senior compliance & privacy adviseur. In deze functie maak je deel uit van het team Advies & Detachering. Dit team bestaat uit junior, medior en senior compliance officers en adviseurs met verschillende specialisaties. We zijn in staat om complexe compliancevereisten om te zetten in werkbare en praktische oplossingen voor de opdrachtgever. Samen zoeken wij naar de werkelijke klantbehoefte en oplossing die hier het beste bij past. Dit kan betekenen dat we klanten helpen het zelf te doen of ze juist te ontzorgen.  

Kennisontwikkeling vinden wij belangrijk, zowel eigen kennis ontwikkelen als kennis delen met anderen. Je helpt vorm en inhoud te geven aan onze opleidingen. Je brengt je kennis over als docent tijdens een opleidingsdag of als spreker op één van onze congressen of themadagen. En je schrijft artikelen/nieuwsberichten/blogs over het compliancevak en jouw privayspecialisatie. 

Jij:

Wilt je ervaring en talent inzetten om privacy- en compliance-opdrachten uit te voeren. Je bent dan ook al 5 tot 10 jaar werkzaam in het domein van privacy en/of compliance. Je hebt een WO-werk- en denkniveau en aantoonbare kennis van en ervaring met privacy.  Het is een pre wanneer je een opleiding op het gebied van privacy hebt afgerond. Daarnaast ben je gecertificeerd compliance professional of je bent bereid dit te worden.  

Als privacy adviseur beschik jij over ruime en actuele kennis van de wet- en regelgeving op gebied van omgang met persoonsgegevens. Je bent bekend met de (internationale) privacywetgeving en trends op dit gebied. Daarnaast heb je ruime algemene ervaring in het compliancevak. Hierdoor ben je in staat om naast het privacyframework ook compliance en integriteit bij onze klant te versterken. 

Het is voor jou vanzelfsprekend je eigen netwerk te onderhouden. Je kijkt verder dan vandaag om te kunnen werken aan onze dienstverlening van morgen. Daarom volg je alle relevante ontwikkelingen ten aanzien van privacy en het compliancevakgebied, met name gericht op de financiële sector. Problemen benader je vanuit verschillende invalshoeken om zo tot de juiste oplossing te komen. Daarbij gebruik je jouw inlevingsvermogen, resultaatgerichtheid en omgevingsbewustzijn en ga je innovatief te werk. Je weet een goede balans te vinden tussen korte en lange termijn en werkt efficiënt, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Je beschikt over een flinke portie werklust en hebt een nuchtere, positieve werkhouding. Je voelt je thuis in onze organisatiewaarden: professioneel, integer en dienstbaar. Nederlands en Engels spreek en schrijf jij op een uitstekend niveau. 

Wat bieden wij jou?

Bij het Nederlands Compliance Instituut kom je te werken in een professionele werkomgeving met een informele werksfeer. We zijn gevestigd in een prachtig kantoor in Rotterdam Kralingen met alle faciliteiten die je mag verwachten van een dynamische en vooruitstrevende organisatie. 

Met NCI College bieden wij een eigen intern programma gericht op opleiding en kennisdeling. Daarnaast bieden wij aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling (door middel van opleidingen, coaching en training-on-the-job).  

Een goede werk-privé balans vinden we heel belangrijk. We hanteren dan ook flexibele werktijden. Je bent elke dag welkom om op kantoor te werken. Als je liever thuis werkt is dat ook goed. De periodieke teamdagen (ook kantoorbreed) organiseren we op kantoor. Voor het werken bij de klant sluiten we ons aan bij de wensen van de klant: de ene keer werken we daarom op locatie en de andere keer vanuit huis. 

Onze collega’s helpen je snel goed op je plek te laten voelen en zijn een goede sparringpartner voor je. Er is ruimte om jouw visie op compliance actief uit te dragen en te vertalen naar concrete opdrachten. Je kunt je verder ontwikkelen in het compliancevak en als privacyspecialist. Ook kun je jezelf ontwikkelen als docent of auteur. 

Zelfstandigheid vinden wij belangrijk, je organiseert je eigen opdrachten waar je samen met jouw collega’s aan werkt. Je krijgt de mogelijkheid om junior collega’s te coachen, zodat zij kunnen groeien in hun vak. 

Wie zijn wij?

Het Nederlands Compliance Instituut heeft als hét compliance kenniscentrum één missie; het vooruit helpen van organisaties op het gebied van compliance en integriteit. Wij zijn hun gids in het compliancelandschap. Onze klantenkring is divers (van oer-Hollands tot multinational) en gevestigd door heel het land.

Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk zijn wij in staat om complexe compliancevereisten om te zetten in werkbare en praktische oplossingen voor onze opdrachtgever. Samen zoeken wij naar de behoefte en de best passende oplossing. Dit kan betekenen dat we helpen het zelf te doen, of juist te ontzorgen. Dit doen we al sinds onze oprichting, meer dan 20 jaar geleden, toen compliance nog in de kinderschoenen stond.

Solliciteren?

Denk jij dat wij goed bij elkaar passen? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae via werken@compliance-instituut.nl ter attentie van Cora Wielenga. Wanneer wij een potentiële match zien, nodigen we jou uit voor een eerste kennismaking.

Een assessment maakt deel uit van onze selectieprocedure. Daarnaast voeren wij een pre-employment screening uit als je bij ons in dienst treedt.

Heb je vragen over de vacature? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde informatie

Wat maakt het nu zo leuk om compliance officer te zijn?

Wat maakt het nu zo leuk om compliance officer te zijn?

We schrijven regelmatig over het compliancevak. In deze bijdragen gaat het vaak om een bepaald inhoudelijk onderwerp, zoals bijvoorbeeld witwasbestrijding, zorgplicht, omzeiling van sancties of vertrouwenspersonen. Maar wat nu als je je nog afvraagt of het compliancevak wel iets voor jou is? Kan je dan voldoende met deze inhoudelijke artikelen en blogs? Misschien niet. Daarom schrijven we deze blog over het vak van de compliance officer.

Leergang Compliance Officer Pro 2022

Leergang Compliance Officer Pro 2022

De Leergang Compliance Officer Pro is het vervolg op de Leergang Compliance Officer (vanaf 1-1-2020), hierin wordt u opgeleid tot Compliance Professional.

De week van Annemarie

De week van Annemarie

Elke dag zetten onze medewerkers zich met trots en plezier in voor het Nederlands Compliance Instituut. Vooral dit laatste vinden wij heel belangrijk. We willen voor iedereen een leuke werkplek creëren waar naast hard werken ook ruimte is om plezier te hebben met elkaar. Wie zijn onze leuke medewerkers? En wat doen ze allemaal? Maandelijks neemt een van hen je mee in zijn of haar werkweek. Deze maand is het de beurt aan matchmaker en externe vertrouwenspersoon Annemarie Pierik-van Diest.

Send this to a friend