< p>

medior compliance adviseur

32-40 uur | | marktconform salaris | 13e maand
28 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) | mobiliteitsbudget 

 

Welke uitdaging hebben wij voor jou? 

Het leuke van deze functie is dat je bij veel verschillende organisaties waarde kunt toevoegen. Iedere klant heeft zijn eigen dynamiek en weer een ander vraagstuk. Je moet snel kunnen schakelen om voor iedere klant een oplossing te vinden die echt goed past. Door jouw ervaring als compliance officer, kun je echt van waarde zijn voor onze klanten. De ene keer werk je voor onze opdrachtgevers door middel van een detachering, en op een ander moment ben je adviseur of externe compliance officer.  

Wat ga je doen? 

In deze functie maak je deel uit van het team Advies & Detachering. Dit team bestaat uit junior, medior en senior compliance officers en adviseurs. Zij zijn in staat om complexe compliancevereisten om te zetten in werkbare en praktische oplossingen voor de opdrachtgever. Samen zoeken wij naar de werkelijke klantbehoefte en oplossing die hier het beste bij past. Dit kan betekenen dat we ze helpen het zelf te doen of juist te ontzorgen. 

Als compliance adviseur beschik jij over een stevig fundament van algemene compliancekennis en verdiep je je daarnaast in een compliancethema zodat je je kunt specialiseren. Voorbeelden van thema’s zijn AML/CTF, zorgplicht, marktmisbruik, governance, gedrag & cultuur. Al jouw werkzaamheden zijn erop gericht om compliance en integriteit bij onze klant te versterken. 

Kennisontwikkeling vinden wij belangrijk, zowel eigen kennis ontwikkelen als kennis delen met anderen. Je helpt vorm en inhoud te geven aan onze opleidingen. Je brengt je kennis over als moderator of docent tijdens een opleidingsdag. En je schrijft artikelen/nieuwsberichten/blogs over het compliancevak en jouw compliancespecialisatie . 

Jij: 

Wilt je ervaring en talent inzetten om compliance-opdrachten uit te voeren. Je bent dan ook al minimaal 3 jaar werkzaam in het domein van compliance en bent gecertificeerd compliance professional. Je hebt een WO werkniveau.  

Het is voor jou vanzelfsprekend je eigen netwerk te onderhouden. Om je werk goed te kunnen doen, volg je alle relevante ontwikkelingen in het compliancevakgebied, met name gericht op de financiële sector en op het gebied van je eigen specialisatie. Problemen benader je vanuit verschillende invalshoeken om zo tot de juiste oplossing te komen. Daarbij gebruik je jouw inlevingsvermogen, resultaatgerichtheid en omgevingsbewustzijn en ga je innovatief te werk. Je weet een goede balans te vinden tussen korte en lange termijn en werkt efficiënt, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Je beschikt over een flinke portie werklust en hebt een nuchtere, positieve werkhouding. Je voelt je thuis in onze organisatiewaarden: professioneel, integer en dienstbaar. Nederlands en Engels spreek en schrijf jij op een uitstekend niveau. 

Wat bieden wij jou? 

Bij het Nederlands Compliance Instituut kom je te werken in een professionele werkomgeving met een informele werksfeer. We zijn gevestigd in een gloednieuw kantoor in Rotterdam Kralingen met alle faciliteiten die je mag verwachten van een dynamische en vooruitstrevende organisatie. 

Met NCI College bieden wij een eigen programma gericht op opleiding en kennisdeling. Daarnaast bieden wij aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling (door middel van opleidingen, coaching en training-on-the-job).  

Een goede werk-privé balans vinden we heel belangrijk. We hanteren dan ook flexibele werktijden. Je bent elke dag welkom om op kantoor te werken. Als je liever thuis werkt is dat ook goed. De periodieke teamdagen (ook kantoorbreed) organiseren we op kantoor. Voor het werken bij de klant sluiten we ons aan bij de wensen van de klant: de ene keer werken we daarom op locatie en de andere keer vanuit huis. 

Onze collega’s helpen je snel goed op je plek te laten voelen en zijn een goede sparringpartner voor je. Er is ruimte om jouw visie op compliance actief uit te dragen en te vertalen naar concrete opdrachten. Je kunt je verder ontwikkelen in het compliancevak en een specialisatie daarbinnen. Ook kun je jezelf ontwikkelen als docent of auteur. 

Zelfstandigheid vinden wij belangrijk, je organiseert je eigen opdrachten waar je samen met jouw collega’s aan werkt. Je krijgt de mogelijkheid om junior collega’s te coachen, zodat zij kunnen groeien in hun vak. 

Wie zijn wij? 

Het Nederlands Compliance Instituut heeft als hét compliance kenniscentrum één missie; het vooruit helpen van organisaties op het gebied van compliance en integriteit. Wij zijn hun gids in het compliancelandschap. Onze klantenkring is divers (van oer-Hollands tot multinational) en gevestigd door heel het land. 

Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk zijn wij in staat om complexe compliancevereisten om te zetten in werkbare en praktische oplossingen voor onze opdrachtgever. Samen zoeken wij naar de behoefte en de best passende oplossing. Dit kan betekenen dat we helpen het zelf te doen, of juist te ontzorgen. Dit doen we al sinds onze oprichting, meer dan 20 jaar geleden, toen compliance nog in de kinderschoenen stond. 

Solliciteren? 

Denk jij dat wij goed bij elkaar passen? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae via werken@compliance-instituut.nl ter attentie van Cora Wielenga. Wanneer wij een potentiële match zien, nodigen we jou uit voor een eerste kennismaking. 

Een assessment maakt deel uit van onze selectieprocedure. Daarnaast voeren wij een pre employment screening uit als je bij ons in dienst treedt. 

Heb je vragen over de vacature? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde informatie

Spieken bij het examen Ethiek

Spieken bij het examen Ethiek

Op 28 juni werd bekend dat accountantsfirma EY 100 miljoen dollar aan boetes moet betalen. De Securities and Exchange Commission (SEC) in de Verenigde Staten legt deze boete op, omdat medewerkers van EY hebben gespiekt bij ethiekexamens en omdat EY niet heeft meegewerkt aan het belangrijkste deel van het onderzoek.

Werkcollege Jaarrekeninglezen en de bestrijding van witwassen

Leer in het werkcollege Jaarrekeninglezen en het bestrijden van witwassen verdachte signalen op te sporen in jaarrekeningen.

Leergang Compliance Professional 2022 – Meerdaagse modules

Leergang Compliance Professional 2022 – Meerdaagse modules

Dé beroepsopleiding voor de compliance professional.

Send this to a friend