< p>

Contactpersonen / moderators opleidingen

Ben jij iemand die graag faciliteert? En ben jij een echte problemen-oplosser? Voor de opleidingen van het Nederlands Compliance Instituut zijn wij op zoek naar contactpersonen / moderators. Een contactpersoon / moderator is tijdens een opleidingsdag het aanspreekpunt voor deelnemers. Je beantwoordt allerlei praktische vragen van deelnemers en lost eventuele problemen op, zodat de docent en de deelnemers zich tijdens de opleidingsdag vooral op de opleiding kunnen focussen.

Als contactpersoon fungeer je als gastvrouw/heer en als aanspreekpunt voor praktische zaken op locatie. Je zorgt ervoor dat de opleidingsruimte in orde is en lost problemen op. Bijvoorbeeld wanneer het te koud is in de zaal, de beamer niet werkt of de docent vertraagd is. Bovendien kunnen de deelnemers bij jou terecht met vragen over het verloop van de opleiding, de uit te voeren praktijkopdracht of het examen. Jij beantwoordt de vragen of achterhaalt de antwoorden via een telefoontje naar ons kantoor, daar is altijd hulp beschikbaar. Je bent de gehele dag op de achtergrond aanwezig om ervoor te zorgen dat de opleiding voor docent en deelnemers zo soepel mogelijk verloopt. Tijdens het examen deel jij de examenpapieren uit en surveilleer je.

Als moderator fungeer je als aanspreekpunt in de online classroom, dit doe je vanuit huis met een goede internetverbinding of vanuit ons kantoor. Je zet de online classroom klaar en via de chat sta je de deelnemers te woord wanneer zij vragen hebben. Je helpt de deelnemers telefonisch wanneer het bijvoorbeeld niet lukt om in te loggen en je ondersteunt de docent met het opleidingsmateriaal. Dit doe je door bijvoorbeeld filmpjes aan te zetten of quizjes te starten. De docent hoeft zich zo alleen te focussen op het presenteren. Je zorgt ervoor dat de online opleidingsdag voor docent en deelnemer soepel verloopt.

Voor zowel de contactpersonen als de moderators geldt dat wij je uiteraard helpen bij de opstart. Hierbij hoort ook het meelopen met collega contactpersonen of moderators.

Wij zoeken iemand die gastvrij is en het leuk vindt om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Je bent representatief en communicatief sterk.

Praktische informatie en vergoeding

Een opleidingsdag start om 09.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Wij verwachten dat je minimaal een half uur voor aanvang aanwezig bent om ervoor te zorgen dat alles klaar staat.

De incompany opleidingen op locatie vinden plaats bij de klant op kantoor, dit is doorgaans in de regio Amsterdam en Utrecht. De open aanbod opleidingen vinden op verschillende locaties plaats; regelmatig bij het NBC gelegen in Nieuwegein en op het nieuwe kantoor van het Nederlands Compliance Instituut in Rotterdam.

Per opleidingsdag geldt er een standaardvergoeding van € 250,-.
Bij opleidingen op locatie bieden wij een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Ben jij onze nieuwe contactpersoon / moderator?

Wil jij aan de slag als contactpersoon en/of moderator? Stuur dan een korte motivatie naar werken@compliance-instituut.nl t.a.v. Lucia Buijs.

Heb je vragen over de vacature? Neem gerust contact met ons op.

Send this to a friend