< p>

Verhuizing naar een nieuw kantoor én opleidingslocatie in Rotterdam

02 september 2020

Nieuw kantoor en opleidingslocatie Nederlands Compliance InstituutSinds onze oprichting in 1999 organiseren we onze opleidingen in Hotel de Bilderberg in Oosterbeek. Daarnaast verzorgden we onze opleidingen steeds vaker ook op andere locaties zoals het NBC in Nieuwegein en veel Van der Valk hotels verspreid over Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring in opleiden op locaties van anderen, vonden we het tijd voor onze eigen opleidingslocatie. Deze week openen we dan ook onze eigen opleidingslocatie met kantoor in Rotterdam.

In 2019 hebben we een pand gekocht dat zich perfect leent voor een opleidingslocatie en ons kantoor. Sinds januari dit jaar zijn we druk aan de slag gegaan met het ontwerp van het pand. We wilden graag een mooie plek creëren waar niet alleen onze deelnemers van de opleiding, maar ook onze relaties en onze eigen mensen elkaar kunnen ontmoeten. In augustus werd het pand opgeleverd voor gebruik. We vinden zelf dat het goed gelukt is om die mooie plek te creëren.

Opleidingslocatie Nederlands Compliance InstituutDe begane grond van ons nieuwe pand is helemaal ingericht voor de deelnemers aan onze opleidingen. We organiseren op onze eigen locatie maximaal één opleiding per dag zodat er voldoende rust en ruimte is. Dat betekent dat nog steeds veel van onze opleidingen op andere locaties worden georganiseerd. Op onze website wordt per opleiding aangegeven op welke locatie we de opleiding organiseren. Op die manier kunt u de voor u meest gunstigste locatie selecteren.

Veiligheid

We vinden het belangrijk dat we onze opleidingen op een veilige manier kunnen organiseren. Tijdens de verbouwing hebben we daarom verschillende aanpassingen doorgevoerd zodat we eenrichtingsverkeer kunnen realiseren. Het ventilatiesysteem is aangepast zodat het systeem werkt met 100% buitenlucht. En daarnaast hebben we vanwege de 1,5 meter afstand extra bureaus aangeschaft zodat iedere deelnemer op veilige afstand vanaf zijn eigen tafel de lessen kan volgen.

Nieuw adres

U bent vanaf 7 september van harte welkom op ons nieuwe kantoor en opleidingslocatie in Rotterdam. Ons nieuwe adres is; Jan Leentvaarlaan 61-63, 3065 DC Rotterdam. Wij hopen u daar te mogen begroeten.

 

Gerelateerde informatie

Leren over leren: 70:20:10

Leren over leren: 70:20:10

In de wereld van leren en ontwikkelen wordt vaak het 70:20:10 model van Charles Jennings aangehaald, dit model biedt een framework om naar leren en ontwikkelen te kijken. Maar wat houdt dit model nu in? En wat kun jij of je organisatie ermee? In deze blog vertellen we je meer over het 70:20:10 model.

Blik vooruit

Blik vooruit

Achteraf is het makkelijk praten, als we ons alleen op het verleden richten verandert er nooit iets in de toekomst. Zeker in het compliance vak is het belangrijk om vooruit te kijken en op voorhand een goed advies te kunnen geven. Maar hoe blijf je voorop lopen? En waar haal je de kennis vandaan? In deze blog geven we een aantal tips en adviezen om jezelf te onderscheiden in de markt en daarmee van 'achteraf verklaren' naar 'vooraf adviseren' te gaan.

Leren over leren: reflecteren 

Leren over leren: reflecteren 

Het begin van het jaar is een uitgelezen moment voor reflectie… een cliché, maar zoals zoveel clichés, toch wel met een kern van waarheid. We staan in jaaroverzichten en statistieken en persoonlijke gesprekken stil bij het jaar dat geweest is, en kijken vooruit naar wat komt. In deze blog sta ik stil bij  reflecteren zelf. Wat is reflectie, hoe stimuleer je reflectie en waarom zouden we eigenlijk moeten reflecteren?

Send this to a friend