< p>

Verhuizing naar een nieuw kantoor én opleidingslocatie in Rotterdam

02 september 2020

Nieuw kantoor en opleidingslocatie Nederlands Compliance InstituutSinds onze oprichting in 1999 organiseren we onze opleidingen in Hotel de Bilderberg in Oosterbeek. Daarnaast verzorgden we onze opleidingen steeds vaker ook op andere locaties zoals het NBC in Nieuwegein en veel Van der Valk hotels verspreid over Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring in opleiden op locaties van anderen, vonden we het tijd voor onze eigen opleidingslocatie. Deze week openen we dan ook onze eigen opleidingslocatie met kantoor in Rotterdam.

In 2019 hebben we een pand gekocht dat zich perfect leent voor een opleidingslocatie en ons kantoor. Sinds januari dit jaar zijn we druk aan de slag gegaan met het ontwerp van het pand. We wilden graag een mooie plek creëren waar niet alleen onze deelnemers van de opleiding, maar ook onze relaties en onze eigen mensen elkaar kunnen ontmoeten. In augustus werd het pand opgeleverd voor gebruik. We vinden zelf dat het goed gelukt is om die mooie plek te creëren.

Opleidingslocatie Nederlands Compliance InstituutDe begane grond van ons nieuwe pand is helemaal ingericht voor de deelnemers aan onze opleidingen. We organiseren op onze eigen locatie maximaal één opleiding per dag zodat er voldoende rust en ruimte is. Dat betekent dat nog steeds veel van onze opleidingen op andere locaties worden georganiseerd. Op onze website wordt per opleiding aangegeven op welke locatie we de opleiding organiseren. Op die manier kunt u de voor u meest gunstigste locatie selecteren.

Veiligheid

We vinden het belangrijk dat we onze opleidingen op een veilige manier kunnen organiseren. Tijdens de verbouwing hebben we daarom verschillende aanpassingen doorgevoerd zodat we eenrichtingsverkeer kunnen realiseren. Het ventilatiesysteem is aangepast zodat het systeem werkt met 100% buitenlucht. En daarnaast hebben we vanwege de 1,5 meter afstand extra bureaus aangeschaft zodat iedere deelnemer op veilige afstand vanaf zijn eigen tafel de lessen kan volgen.

Nieuw adres

U bent vanaf 7 september van harte welkom op ons nieuwe kantoor en opleidingslocatie in Rotterdam. Ons nieuwe adres is; Jan Leentvaarlaan 61-63, 3065 DC Rotterdam. Wij hopen u daar te mogen begroeten.

 

Gerelateerde informatie

Leren over leren: the growth mindset 

Leren over leren: the growth mindset 

Een tijdje een hype, toen weer vol kritiek, en nu is het zoeken wat we hier in de praktijk mee kunnen...  In elk geval is er veel geschreven over de zogenaamde growth en fixed mindset. Wat is het nou precies, wat is waar en wat kun je er zelf mee? 

De nieuwste special over opleiden | Vakblad De Compliance Officer

De nieuwste special over opleiden | Vakblad De Compliance Officer

Dit is alweer de tweede editie van De Compliance Officer die helemaal in het teken staat van opleiden en leren. De rode draad in deze editie van het vakblad is het thema 'Leven Lang Ontwikkelen'.

Vanaf nu kun je kiezen welke opzet van de Leergang Compliance Professional het beste bij je past

Vanaf nu kun je kiezen welke opzet van de Leergang Compliance Professional het beste bij je past

Vanaf maart 2021 kun je naast onze traditionele leergang ook kiezen voor de leergang in losse lesdagen. Het inhoudelijke programma is identiek aan de traditionele opzet. Wil je weten welk programma het beste bij je past? We hebben de verschillen op een rijtje gezet.

Send this to a friend