< p>

Over ons

Het Nederlands Compliance Instituut neemt een belangrijke positie in als kenniscentrum compliance. Dat maakt ons ‛Leading in compliance‛.

Over onze missie

Het Nederlands Compliance Instituut helpt met kennis, opleidingen, advies en detachering organisaties om compliance en integriteit te versterken om de organisatie te  behoeden voor misstappen. Ons handelen is altijd professioneel, integer en dienstbaar.

Over onze klanten

Onze klanten zijn vooral veel financiële ondernemingen. Wij assisteren banken, verzekeraars, pensioenfondsen, beleggingsondernemingen, beleggingsinstellingen en trustkantoren bij compliance. Daarnaast helpen we ook grote non-financials, zorginstellingen, woningcorporaties en onderwijsinstellingen.

Over onze mensen

Wij beschikken over specifieke kennis en kunde op het gebied van (financiële) toezichtswet- en regelgeving, compliance, integriteit en gedrag. Onze aanpak kenmerkt zich door accuratesse en ’to the point’-adviezen; het gaat immers om compliance.

Over onze docenten

Onze docenten zijn specialisten op het gebied van compliance en integriteit. Zij werken bij DNB, AFM, universiteiten, (financiële) ondernemingen, adviesbureaus, advocatenkantoren of bij het Nederlands Compliance Instituut.

Over onze partners

Wij werken samen met de volgende partners:
Nyenrode Business Universiteit
Dirkzwager Advocaten en Notarissen
Spijkman trainingen en advies

Over onze buitenlandse activiteiten

Wij richten ons vooral op de Nederlandse markt. Daarnaast zijn we ook actief in Suriname, op de Nederlandse Antillen en op Aruba.

Send this to a friend