< p>

Lucia Buijs

manager kennis & opleidingen

“Onze omgeving verandert, dus organisaties veranderen mee. Ik vind het geweldig wanneer ik de groei en verandering van de organisatie kan verbinden aan de persoonlijke groei van mensen. Eigenlijk denk ik zelfs dat het andersom werkt: wanneer we de persoonlijke groei van mensen goed faciliteren ontstaat de noodzakelijke ontwikkeling in de organisatie als vanzelf.”

Mijn achtergrond ligt in de wereld van organisatie-advies en opleidingsmanagement. Ik ben bedrijfskundige en werk sinds 2018 met heel veel energie en plezier bij het Nederlands Compliance Instituut, waar ik leiding geef aan het team ‘Kennis & Opleidingen’.

Naast de volledige leergangen Compliance Professional en Bestrijding Witwassen en Terrorismefinanciering verzorgen we ook diverse korte opleidingen, inhouse opleidingen, Masterclasses en e-learnings. We onderzoeken de opleidingsbehoefte en we ontwerpen passende opleidingen op maat.

We werken hard aan de toekomst van onze opleidingen. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld hoe we de loopbaan van compliance professionals nóg beter kunnen ondersteunen met opleidingen en welke werk- en leervormen het beste aansluiten bij de (leer)behoefte van onze deelnemers.

Benieuwd naar mijn volledige profiel? Kijk dan op Linkedin: Lucia Buijs

Send this to a friend