< p>

Diane Wielenga

hospitality manager

hospitality manager met PID! Professioneel | Integer | Dienstbaar 

“Ik heb een positieve kijk op de wereld en denk graag in mogelijkheden en positieve oplossingen.”

In februari 2006 ben ik gestart bij het Nederlands Compliance Instituut. Ik zou tijdelijk een ondersteunende rol gaan vervullen. Tijdelijk is een ruim begrip gebleken. Ik werk nog steeds met enorm veel plezier bij het Nederlands Compliance Instituut. In de afgelopen jaren heb ik mij met name bezig gehouden met het organiseren van opleidingen. De nadruk lag in mijn functie bij de incompany opleidingen. Sinds november 2020 ben ik gestart als hospitality manager.

Als hospitality manager ben ik verantwoordelijk voor de training accommodatie. Ik zorg ervoor dat onze gasten een fijne ervaring meenemen als ze bij het Nederlands Compliance Instituut zijn geweest. Gastvrijheid, servicegerichtheid en dienstbaarheid zijn de kernwoorden die passen bij deze functie en bij mij als persoon. Ik krijg enorm veel energie om te zorgen alles goed geregeld is en dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Zowel op de werkvloer als in mijn privé situatie ben ik een energiek persoon. Ik neem mensen om mij heen graag mee in mijn enthousiasme. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Mijn energie kan ik goed gebruiken tijdens een intensieve bootcamp. Soms is het ook goed om je rust te pakken. Dat doe ik door er op uit te trekken met mijn kano in goed gezelschap. Een mooie tocht door de natuur levert weer een mooie boost in je energie op.

Benieuwd naar mijn volledige profiel? Kijk dan op Linkedin: Diane Wielenga

Send this to a friend