< p>

Bojana Huising

Mijn grootste drijfveer is zorgen dat mensen geïnspireerd, getriggerd of juist nieuwsgierig worden. Of dit nu online of offline is, een goede marketingcampagne moet aanspreken, teksten moeten duidelijk zijn, afbeeldingen of video’s moeten passen en jij als lezer/kijker moet na afloop meer willen weten, zien of vol inspiratie verder gaan.

Het lezen van mijn functieprofiel beschouw ik als een pluspunt, de uitstraling van de website hebben je nieuwsgierigheid getriggerd om de mensen erachter te leren kennen. Leuk! En een dikke aanrader, mijn collega’s zijn stuk voor stuk fijne, gezellige en inspirerende mensen van wie ik dagelijks leer.

Bij het Nederlands Compliance Instituut ben ik onder andere verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de website, zodat jij als bezoeker een fijne ervaring hebt en vind wat je zoekt. Ook zorg ik ervoor dat alle mooie producten en opleidingen onder de aandacht worden gebracht bij de juiste doelgroep.

Mijn achtergrond is erg divers. Zo heb ik bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst gewerkt en bij verschillende commerciële bedrijven in Nederland, met een uitstapje van een jaar naar Vancouver, Canada. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat reizen en nieuwe plekken ontdekken iets is waar ik energie vandaan haal. 

Send this to a friend