Save the date: VCO Compliance Symposium op 4 oktober 2018

14 mei 2018

Zet het alvast in je agenda: op donderdag 4 oktober 2018 wordt het VCO Compliance Symposium weer georganiseerd.

Dit jaar is het thema ‘Compliance & Integriteit: morgen en in 2020’. Het doel van dit thema is om je als deelnemer zo veel mogelijk praktische handvatten mee te geven waar je de dag na het symposium direct mee aan de slag kunt.

In 2017 heeft het Nederlands Compliance Instituut in opdracht van de VCO voor het eerst het VCO Compliance Symposium georganiseerd. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen op het eerste symposium. Als je wilt zien hoe het symposium uit 2017 er uit zag, klik dan hier voor een foto-impressie.

Dit jaar hebben we volgende thema’s voor het programma in gedachten:

  • Privacy
  • Robo-advies
  • Update rondom de Wwft: UBO-register en de 5e WWR
  • IDD
  • Corporate mindfulness
  • Experimenten consumentengedrag

In juni presenteren we het volledige programma. Vanaf dat moment kunt u zich ook inschrijven.

Heeft u vragen of suggesties? Vanuit het VCO bestuur is Nina Gorgishvili verantwoordelijk voor de organisatie van het VCO Compliance Symposium. Cora Wielenga is bij Nederlands Compliance Instituut het aanspreekpunt voor de organisatie van het symposium.

Gerelateerde informatie

Leergang Compliance Officer Pro 2019

Leergang Compliance Officer Pro 2019

De Leergang Compliance Officer Pro is het vervolg op de Leergang Compliance Officer, hierin wordt u opgeleid tot Compliance Professional.

Het VCO Compliance Symposium: over naleven, voorleven en inleven

Het VCO Compliance Symposium: over naleven, voorleven en inleven

We blikken terug op een bijzonder geslaagd VCO Compliance Symposium. Stijn Sarneel, voorzitter van de Vereniging Compliance professionals (VCO), trapte de dag af met een oproep aan de aanwezigen. Hij introduceerde zijn oproep met verwijzing naar de berichten die de afgelopen tijd in de pers zijn verschenen over de rol die compliance officers hebben of zouden moeten hebben

De compliance officer als scheidsrechter in het speelveld?

De compliance officer als scheidsrechter in het speelveld?

Afgelopen week nam ik deel aan het fishbowl event van A New Spring in Utrecht. Een uiterst inspirerende ochtend. Tijdens die ochtend werd onder andere het vergelijk gemaakt tussen de scheidsrechter op een sportveld en de compliance officer. Een interessant vergelijk naar mijn idee.

Send this to a friend