Save the date: VCO Compliance Symposium op 4 oktober 2018

14 mei 2018

Zet het alvast in je agenda: op donderdag 4 oktober 2018 wordt het VCO Compliance Symposium weer georganiseerd.

Dit jaar is het thema ‘Compliance & Integriteit: morgen en in 2020’. Het doel van dit thema is om je als deelnemer zo veel mogelijk praktische handvatten mee te geven waar je de dag na het symposium direct mee aan de slag kunt.

In 2017 heeft het Nederlands Compliance Instituut in opdracht van de VCO voor het eerst het VCO Compliance Symposium georganiseerd. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen op het eerste symposium. Als je wilt zien hoe het symposium uit 2017 er uit zag, klik dan hier voor een foto-impressie.

Dit jaar hebben we volgende thema’s voor het programma in gedachten:

  • Privacy
  • Robo-advies
  • Update rondom de Wwft: UBO-register en de 5e WWR
  • IDD
  • Corporate mindfulness
  • Experimenten consumentengedrag

In juni presenteren we het volledige programma. Vanaf dat moment kunt u zich ook inschrijven.

Heeft u vragen of suggesties? Vanuit het VCO bestuur is Nina Gorgishvili verantwoordelijk voor de organisatie van het VCO Compliance Symposium. Cora Wielenga is bij Nederlands Compliance Instituut het aanspreekpunt voor de organisatie van het symposium.

Gerelateerde informatie

DNB is ontevreden over invulling van de compliancefunctie bij verzekeraars

DNB is ontevreden over invulling van de compliancefunctie bij verzekeraars

DNB heeft in december 2018 een aantal eerste bevindingen gepubliceerd naar aanleiding van hun onderzoek naar de compliancefunctie bij verzekeraars. DNB heeft in het najaar van 2018 onderzoek verricht bij vijf verzekeraars. Bij vier van deze verzekeraars gaan zijn in 2019 opnieuw onderzoek doen.

Een steuntje in de rug

Een steuntje in de rug

Zit u in een situatie waarin u even zou willen sparren met een compliance professional? Heeft u een vraagstuk waar u zo snel even het passende antwoord niet op weet? We helpen u graag met onze service ‘Eerste Hulp Bij Compliance’.

Leergang Compliance Officer 2019

Leergang Compliance Officer 2019

In deze verkorte leergang krijgt u inzicht in het functioneren van de compliancefunctie, het beheersen van compliancerisico‛s en het op adequate wijze behandelen van compliancevraagstukken.

Send this to a friend