< p>

Vind jij het gaaf om spil in het web te zijn in een dynamische omgeving? Om de details van de regels in de financiële wet- en regelgeving uit te zoeken? Ben jij een pietje precies die graag wil bijdragen aan de klant centraal stellen? Of om te monitoren of de eerste lijn werkt conform de afspraken? Lees dan snel verder! Conneqt zoekt iemand die graag wil groeien in de rol van Medewerker Risk & Compliance en zo een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van de dienstverlening van Conneqt.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan hebben wij de baan voor jou! Voor het kantoor in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Risk & Compliance

Jouw werkomgeving

Conneqt creëert en distribueert verschillende hypotheeklabels namens nationale en buitenlandse investeerders, die bestemd zijn voor de Nederlandse particuliere woningmarkt (consumenten). Momenteel hebben de hypotheeklabels Hypotrust, IQWOON, Robuust Hypotheken en HollandWoont een jarenlange succesvolle positie in de markt. Op dit moment is zelfs 7% van alle nieuwe hypotheken in NL er één van deze 4 labels. Dit competitieve productassortiment is uitsluitend verkrijgbaar via een landelijk dekkend netwerk van onafhankelijke hypotheekadvieskantoren. Conneqt staat voor persoonlijke en passende dienstverlening voor onze klanten; hypotheken met een gezicht. Hiermee hebben wij de afgelopen 27 jaar al meer dan 150.000 mensen blij mogen maken met hun droomhuis.

Conneqt is zelf geen vergunninghoudende entiteit. Haar speelveld is echter temidden van vergunninghoudende investeerders en intermediairs. Het is niet meer dan logisch dat compliant zijn aan de financiële wetgeving voor Conneqt noodzakelijk is. We zorgen er dan ook graag voor dat het belang van de klant centraal staat!

Naast de behoefte van Conneqt zelf aan een beheerste en integere bedrijfsvoering, is het haar streven om de beloften aan consumenten, intermediairs en investeerders aantoonbaar na te komen. Om dat goed te kunnen doen is een stevige tweede lijn noodzakelijk. De risk-en compliancefunctie wordt om die reden uitgebreid. Jij helpt de Manager Risk & Compliance bij het ondersteunen van de eerste lijn om de werkzaamheden beheerst en zorgvuldig te kunnen uitvoeren.

Wat ga je doen?

De tweede lijn wordt op dit moment ingevuld door de Manager Risk & Compliance. Jij ondersteunt bij het verder opbouwen van het risicoraamwerk, dat aan de basis van de werkzaamheden ligt. Hiervoor doe je onder meer het volgende:

 • Je houdt de ontwikkelingen in wet- en regelgeving bij;
 • Je signaleert relevante interne ontwikkelingen in de markt of binnen de BTG Groep:
 • Je ondersteunt bij het opstellen van beleid;
 • Je bespreekt samen met collega’s wat het beleid inhoudt en hoe ze hiermee om kunnen gaan;
 • Je monitort activiteiten in de eerste lijn;
 • Je levert input voor de rapportage aan de Directeur van Conneqt.
 • Ook draag jij je steentje bij aan het bevorderen van bewustzijn bij de collega’s.
 • Je doet dit niet alleen op het gebied van de financiële wetgeving, maar ook op het gebied van privacy en andere relevante risicothema’s.

Kortom, als Medewerker Risk & Compliance

 • Help je Conneqt haar afspraken met investeerders en toezichthouders na te komen;
 • Help je de collega’s om hun werkzaamheden binnen de risicobereidheid van Conneqt uit te voeren.

Wat heb je nodig voor deze functie?

Je hebt affiniteit met juridische teksten. Je hecht aan overzicht en structuur. Je bent altijd punctueel en accuraat. Je bent administratief sterk en in staat je collega’s te betrekken en te motiveren. En je kunt tijdig zaken signaleren en goed onderbouwd verbetervoorstellen doen. Je wilt graag leren en doorgroeien in deze functie. Maar bovenal ben je een teamspeler.

Daarnaast:

 • Heb je HBO werk- en denkniveau;
 • Heb je ervaring met compliance, privacy en/of risk management;
 • Is een relevante opleiding een pré;
 • Ben je woonachtig in de buurt van Capelle aan den IJssel of bereid hier naar toe te reizen op het – moment dat we weer op kantoor gaan werken;
 • Heb je ervaring in een administratieve functie;
 • Ben je energiek en vernieuwend;
 • Kun je volledig zelfstandig werken maar ook uitstekend functioneren in een team.

Wat biedt Conneqt jou?

Werken bij Conneqt betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. De collega’s delen graag hun kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van hun huidige dienstverlening aan relaties met de stakeholders.

Conneqt is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van Conneqt veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een 38-urige werkweek
 • 190 vakantie-uren en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Gunstige pensioenregeling
 • Een fietsplan
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Een bedrijfsfitness regeling waardoor je kan sporten met korting

De procedure

Het Nederlands Compliance Instituut ondersteunt Conneqt in het vinden van de invulling voor deze vacature. We ontvangen graag je sollicitatie naar de bovenstaande functie en maken een voorselectie van kandidaten die worden voorgesteld aan de opdrachtgever. Eventueel hebben we een voorgesprek met jou.

De vervolgstappen in de sollicitatieprocedure vinden plaats onder regie van de opdrachtgever. Gezien de aard en vertrouwelijkheid van de werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure. Een assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de selectieprocedure.

Reageren

Mail je korte motivatie met je CV naar recruitment@compliance-instituut.nl. Graag in het onderwerp vermelden dat je sollicitatie deze vacature betreft.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Heb je vragen over de vacature? Neem gerust contact met ons op.

Send this to a friend