Compliance Professionals

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Wilt u zich als ervaren compliance professional verder ontwikkelen in een uitdagende functie? Of bent u op zoek naar nieuwe tijdelijke opdrachten op het gebied van compliance? En wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact.

Onze werkwijze
Wij bemiddelen compliance professionals met name voor functies in de financiële sector.
In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw ambities, ervaring en wensen. Wij leggen de relevante informatie met betrekking tot uw beschikbaarheid vast in onze systemen. Dat doen wij aan de hand van de informatie op het beschikbaarheidsformulier, dat u kunt downloaden. Op het moment dat wij een verzoek krijgen van één van onze opdrachtgevers voor een functie die voldoet aan uw wensen, nemen wij contact met u op.

Vertrouwelijkheid
Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Uw gegevens worden nooit zonder uw toestemming aan derden verstrekt. Opdrachtgevers krijgen uw persoonlijke profiel pas nadat u daar uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Gerelateerde informatie

Leergang Compliance Officer 2019

Leergang Compliance Officer 2019

In deze verkorte leergang krijgt u inzicht in het functioneren van de compliancefunctie, het beheersen van compliancerisico‛s en het op adequate wijze behandelen van compliancevraagstukken.

Leergang Compliance Professional 2019

Leergang Compliance Professional 2019

Dé beroepsopleiding voor de compliance professional.

Advies

Send this to a friend