< p>

Permanente educatie raad van bestuur en raad van commissarissen

Wij assisteren organisaties bij het realiseren van permanente educatie (PE) voor leden van de raad van bestuur en leden van de raad van commissarissen. Veel ondernemingen hebben een verplichting om periodiek een bijeenkomst voor permanente educatie voor bestuurders en commissarissen in te plannen. De meeste ondernemingen plannen daarom tweemaal per jaar een bijeenkomst in.

Onze docenten zijn ervaren in hun vakgebied en kunnen daardoor de deelnemers snel en adequaat bijpraten over het thema. De werkstijl van onze ervaren docenten is gericht op interactief lesgeven.

Thema’s
Voor de meest gevraagde thema’s hebben we standaardprogramma’s samengesteld. Deze programma’s zijn specifiek afgestemd op de informatiebehoefte van bestuurders en commissarissen.

Abonnement op PE-bijeenkomsten
Organisaties die het volledige permanente educatieprogramma willen uitbesteden kunnen daarvoor bij ons een abonnement afsluiten. Voor deze organisaties verzorgen wij tweemaal per jaar PE-bijeenkomsten.

We gaan graag met u in gesprek over onze PE-bijeenkomsten en ons abonnement voor een PE-programma. Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Send this to a friend