< p>

Annuleringsregeling

De prijzen van de meerdaagse opleidingen van het Nederlands Compliance Instituut zijn opgebouwd uit opleidingskosten en hotelkosten.

Annulering opleiding

 1. Wanneer u na inschrijving wilt annuleren, dient u dat schriftelijk of per e-mail aan ons kenbaar te maken.
 2. De datum van ontvangst van de annulering bij het Nederlands Compliance Instituut geldt als uitgangspunt voor het hanteren van de annuleringsregeling.
 3. U heeft na inschrijving 14 dagen bedenktijd om kosteloos te annuleren, tenzij de opleiding binnen deze termijn al is verzorgd.
 4. Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de opleiding is € 50,- administratiekosten verschuldigd. De opleiding vangt aan op de eerste dag van de eerste trainingsmodule op locatie.
 5. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de opleiding dient het gehele bedrag te worden voldaan. Eventueel aan ons gerestitueerde hotelkosten worden wel aan u terugbetaald.
 6. Indien u onderdelen of modules uit de opleiding op een ander moment wenst te volgen dan waarvoor u zich heeft ingeschreven en u maakt dit binnen 4 weken voor start van dit onderdeel/deze module bekend, dan dient u zich hiervoor opnieuw in te schrijven en dient u de kosten van dit onderdeel/deze module vooraf te voldoen. Er vindt geen restitutie plaats van de niet-gevolgde onderdelen/modules.
 7. Bent u na inschrijving, maar voor aanvang van de opleiding, alsnog verhinderd, dan is het sturen van een vervanger voor de gehele opleiding toegestaan.
 8. In het geval van afwezigheid tijdens een (incompany-)moduledag kan deze worden ingehaald bij een andere groep in het open opleidingsaanbod. Inhalen kan alleen in groepen waar voldoende plaats beschikbaar is, de aanvullende kosten hiervoor bedragen € 300,- per dag.
 9. Restitutie van reeds betaalde opleidings- of accommodatiekosten worden binnen 14 dagen na ontvangst van de annulering aan u overgemaakt.

Annulering hotel

 1. Wanneer u na inschrijving geen gebruik wilt maken van de overnachtingsmogelijkheid, dient u dat schriftelijk aan ons kenbaar te maken.
 2. De datum van ontvangst van de annulering bij het Nederlands Compliance Instituut geldt als uitgangspunt voor het hanteren van de annuleringsregeling.
 3. Bij annulering van de overnachtingsmogelijkheid tot 4 weken voor aanvang van de opleiding wordt € 75,- per nacht worden gerestitueerd.
 4. Bij annulering van de overnachtingsmogelijkheid binnen 4 weken voor aanvang van de opleiding wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.
 5. Bent u na inschrijving, maar voor aanvang van de opleiding, alsnog verhinderd, dan is het sturen van een vervanger voor de gehele opleiding toegestaan.

Send this to a friend