< p>

Update Compliance

Ieder jaar organiseert het Nederlands Compliance Instituut de Update Compliance.

Tijdens de Update geven wij u inzicht in de actuele ontwikkelingen op het compliance vakgebied. De Update is bij uitstek geschikt voor ervaren compliance officers en ook voor andere functionarissen in de financiële sector biedt het programma boeiende inzichten.

Naast het verkrijgen van inzicht in actuele compliance ontwikkelingen, is de Update Compliance een mooie gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje collega’s in het vakgebied te ontmoeten en kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Wij bieden de mogelijkheid om u voor één van beide dagen of allebei de dagen in te schrijven en om gebruik te maken van het diner en een hotelovernachting.

Het programma voor de Update Compliance wordt medio mei 2021 vastgesteld. Heeft u op voorhand onderwerpen die u graag tijdens deze dag wilt zien, geeft u deze dan door via ons contactpersoon.

Opleidingsdata:   29 en 30 september 2021
Opleidingsduur:   2 dagen
Kosten opleiding:
  € 1.600,00 (vrijgesteld van BTW)
Kosten accommodatie:   De kosten voor de accommodatie zijn bij de prijs inbegrepen.
Overige kosten Diner € 40,00
  Hotelovernachting € 138,50

De onderwerpen worden medio mei 2021 vastgesteld.

De onderwerpen worden medio mei 2021 vastgesteld

De Update Compliance verschaft de deelnemers inzicht in de meest actuele ontwikkelingen op het compliance vakgebied. Deze Update Compliance is bij het uitstek geschikt voor ervaren compliance officers, die doorlopend op de hoogte willen blijven. Maar ook voor andere functionarissen in de financiële sector biedt het programma boeiende onderwerpen.

De opleiding wordt jaarlijks georganiseerd. Tijdens de opleiding wordt gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden en casuïstiek, met een interactieve deelname.

De Update Compliance vindt plaats in:

Fletcher Hotel Nieuwegein
Buizerdlaan 10
3435 SB Nieuwegein

Plan uw route

Al onze locaties voldoen aan de RIVM richtlijnen die op dat moment gelden. We zorgen dat er voldoende ruimte is om 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

Wij zijn een door de NBA erkende instelling. U ontvangt 3 PE uren per dagdeel, m.u.v. het avondonderdeel dag 1. Voor dit laatste dagdeel ontvangt u 2 PE uren.

Interesse? Schrijf u direct in!

Graag bij uw inschrijving aanvinken van welke dagen en/of hotelovernachting / diner u gebruik wenst te maken.
U kunt uw inschrijving nog wijzigen nadat het programma bekend is gemaakt.

 

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Christa Naves

Gerelateerde informatie

Webinar Witwassen met virtuele valuta

Webinar Witwassen met virtuele valuta

Witwassen met virtuele valuta

Compliance officer – Univé

Waarom zou je in hemelsnaam compliance officer willen worden?  

Waarom zou je in hemelsnaam compliance officer willen worden?  

“Is dat niet één van de meest saaie banen die er is? Beetje wet- en regelgeving in de gaten houden?”, “Als ik het woord lees moet ik al gapen!” Het aantal vooroordelen over compliance en compliance officers is groot. Misschien is het goed om wat te vertellen over het vakgebied compliance en de mensen die in dit vak actief zijn. Inderdaad, die worden vaak compliance officers genoemd. 

Send this to a friend