< p>

Update Compliance

Ieder jaar organiseert het Nederlands Compliance Instituut de Update Compliance.

Tijdens de Update geven wij u inzicht in de actuele ontwikkelingen op het compliance vakgebied. De Update is bij uitstek geschikt voor ervaren compliance officers en ook voor andere functionarissen in de financiële sector biedt het programma boeiende inzichten.

Naast het verkrijgen van inzicht in actuele compliance ontwikkelingen, is de Update Compliance een mooie gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje collega’s in het vakgebied te ontmoeten en kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Wij bieden de mogelijkheid om u voor één van beide dagen of allebei de dagen in te schrijven en om gebruik te maken van het diner en een hotelovernachting.

Het programma voor de Update Compliance wordt medio mei 2021 vastgesteld. Heeft u op voorhand onderwerpen die u graag tijdens deze dag wilt zien, geeft u deze dan door via ons contactpersoon.

Opleidingsdata: 29 en 30 september 2021
2 dagen

 

De opleiding bestaat uit 2 dagen. U kunt het gehele programma volgen, maar ook voor één dag inschrijven.

Kosten opleiding: Dag 1: € 1.145,-
Dag 2: € 953,-
Gehele programma (2 dagen) €1.600,-
Bovenstaande prijzen zijn inclusief zaalhuur, koffie, thee, lunch en opleidingsmateriaal. De opleiding is vrijgesteld van BTW.
Overige kosten: Diner € 40,-
  Hotelovernachting inclusief ontbijt € 138,50

De onderwerpen worden medio mei 2021 vastgesteld.

De onderwerpen worden medio mei 2021 vastgesteld

De Update Compliance verschaft de deelnemers inzicht in de meest actuele ontwikkelingen op het compliance vakgebied. Deze Update Compliance is bij het uitstek geschikt voor ervaren compliance officers, die doorlopend op de hoogte willen blijven. Maar ook voor andere functionarissen in de financiële sector biedt het programma boeiende onderwerpen.

De opleiding wordt jaarlijks georganiseerd. Tijdens de opleiding wordt gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden en casuïstiek, met een interactieve deelname.

De Update Compliance vindt plaats in:

Fletcher Hotel Nieuwegein
Buizerdlaan 10
3435 SB Nieuwegein

Plan uw route

Al onze locaties voldoen aan de RIVM richtlijnen die op dat moment gelden. We zorgen dat er voldoende ruimte is om 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

Wij zijn een door de NBA erkende instelling. U ontvangt 3 PE uren per dagdeel, m.u.v. het avondonderdeel dag 1. Voor dit laatste dagdeel ontvangt u 2 PE uren.

Interesse? Schrijf u direct in!

Graag bij uw inschrijving aanvinken van welke dagen en/of hotelovernachting / diner u gebruik wenst te maken.
U kunt uw inschrijving nog wijzigen nadat het programma bekend is gemaakt.

 

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Christa Naves

Gerelateerde informatie

Leergang Compliance Professional 2021 – Losse opleidingsdagen

Leergang Compliance Professional 2021 – Losse opleidingsdagen

Dé beroepsopleiding voor de compliance professional.

Podcast: Compliance adviseert

Podcast: Compliance adviseert

Edgar Karssing van de Nyenrode Business Universiteit en Cora Wielenga van het Nederlands Compliance Instituut voerden een onderzoek uit naar hoe de eed wordt beleefd, wat instellingen doen om de eed blijvend onder de aandacht te houden. Erik Reissenweber van de podcast: Compliance adviseert is het gesprek met Cora en Edgar over dit onderwerp aangegaan. In deze podcast vertellen zij wat in hun beleving met de eed zou moeten gebeuren om de impact ervan op de integriteit van organisaties te vergroten.

Blik vooruit

Blik vooruit

Achteraf is het makkelijk praten, als we ons alleen op het verleden richten verandert er nooit iets in de toekomst. Zeker in het compliance vak is het belangrijk om vooruit te kijken en op voorhand een goed advies te kunnen geven. Maar hoe blijf je voorop lopen? En waar haal je de kennis vandaan? In deze blog geven we een aantal tips en adviezen om jezelf te onderscheiden in de markt en daarmee van 'achteraf verklaren' naar 'vooraf adviseren' te gaan.

Send this to a friend