< p>

Het Nationaal Anti-Witwascongres 2021

 

De volgende editie van Het Nationaal Anti-Witwascongres vindt plaats op 22 juni 2021.

Momenteel zijn we nog druk bezig met de opzet van het programma, maar we kunnen u alvast melden dat Fred Teeven, Simone van Ruiven en Arthur van Lier, Peter Steenwijk en Steven Bosch een bijdrage aan het programma gaan leveren. Meer informatie over het congres kunt u vinden op: www.nationaalantiwitwascongres.nl. De inschrijving opent binnenkort.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van het Nederlands Compliance Instituut, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Deze training is helaas volgeboekt.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Gerelateerde informatie

Leergang Compliance Professional 2021 – Losse opleidingsdagen

Leergang Compliance Professional 2021 – Losse opleidingsdagen

Dé beroepsopleiding voor de compliance professional.

Leergang Compliance Professional Module 1 2021

Leergang Compliance Professional Module 1 2021

Met dit zelfstudiepakket maakt u kennis met de compliance(functie) en integriteit en overige compliancegerelateerde onderwerpen.

Podcast: Compliance adviseert

Podcast: Compliance adviseert

Edgar Karssing van de Nyenrode Business Universiteit en Cora Wielenga van het Nederlands Compliance Instituut voerden een onderzoek uit naar hoe de eed wordt beleefd, wat instellingen doen om de eed blijvend onder de aandacht te houden. Erik Reissenweber van de podcast: Compliance adviseert is het gesprek met Cora en Edgar over dit onderwerp aangegaan. In deze podcast vertellen zij wat in hun beleving met de eed zou moeten gebeuren om de impact ervan op de integriteit van organisaties te vergroten.

Send this to a friend