< p>

Het Nationaal Anti-Witwascongres 2020

Het Nationaal Anti-Witwascongres gaat helaas niet door op dinsdag 6 oktober 2020.

Eerder dit jaar is het Nationaal Anti-Witwascongres vanwege het coronavirus verplaatst van maart naar oktober. Helaas ziet de wereld er nog steeds heel anders uit dan wij toen hadden voorzien. Wij voelen ons daarom genoodzaakt het congres in oktober te annuleren.

Uiteraard zijn wij aan het kijken naar een nieuwe datum voor het Nationaal Anti-Witwascongres, zodra deze definitief is gepland, informeren wij u hierover. Wij hopen u dan alsnog te kunnen verwelkomen.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van het Nederlands Compliance Instituut, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Gerelateerde informatie

Webinar Witwassen met virtuele valuta

Webinar Witwassen met virtuele valuta

Witwassen met virtuele valuta

I’ll be back

I’ll be back

I’ll be back…Focus AFM ook in 2021 op inrichting compliancefunctie, integere en beheerste bedrijfsvoering bij beleggingsondernemingen en beleggingsinstellingen. Wacht niet tot de AFM langskomt om te toetsen, maar onderzoek zelf hoe de compliancefunctie versterkt kan worden. Deze blog gaat in op de eerdere handvatten die de AFM u daarvoor aanreikte om de compliancefunctie te professionaliseren en vult deze verder aan. Must read als u op de uitnodiging van AFM ingaat en u uw compliancefunctie gaat evalueren, zodat deze verder groeit naar een volwassen compliancefunctie.

Senior compliance officer

Send this to a friend