< p>

Het Nationaal Anti-Witwascongres 2020

Het Nationaal Anti-Witwascongres gaat helaas niet door op dinsdag 6 oktober 2020.

Eerder dit jaar is het Nationaal Anti-Witwascongres vanwege het coronavirus verplaatst van maart naar oktober. Helaas ziet de wereld er nog steeds heel anders uit dan wij toen hadden voorzien. Wij voelen ons daarom genoodzaakt het congres in oktober te annuleren.

Uiteraard zijn wij aan het kijken naar een nieuwe datum voor het Nationaal Anti-Witwascongres, zodra deze definitief is gepland, informeren wij u hierover. Wij hopen u dan alsnog te kunnen verwelkomen.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van het Nederlands Compliance Instituut, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Gerelateerde informatie

Werkcollege Jaarrekeninglezen en de bestrijding van witwassen

Werkcollege Jaarrekeninglezen en de bestrijding van witwassen

Leer in het werkcollege Jaarrekeninglezen en het bestrijden van witwassen verdachte signalen op te sporen in jaarrekeningen.

Fraude: dat is duidelijk, toch?

Fraude: dat is duidelijk, toch?

Fraude...een onderwerp waar we vaak mee geconfronteerd worden. Dagelijks lezen we in de media immers wel iets over een fraudezaak. Des te opvallender is het, dat het woord fraude slechts één keer in het Wetboek van Strafrecht wordt aangehaald. Hoe zit dat nu eigenlijk? Wat is een hanteerbare definitie? En hoe kun je op de juiste maatregelen komen om het frauderisico te beheersen? Een idee is eens in de huid van een fraudeur kruipen en kijken waar allemaal misbruik van gemaakt kan worden binnen jouw organisatie.

De week van Cynthia

De week van Cynthia

Elke dag zetten onze medewerkers zich met trots en plezier in voor het Nederlands Compliance Instituut. Vooral dit laatste vinden wij heel belangrijk. We willen voor iedereen een leuke werkplek creëren waar naast hard werken ook ruimte is om plezier te hebben met elkaar. Wie zijn onze leuke medewerkers? En wat doen ze allemaal? Maandelijks neemt een van hen je mee in zijn of haar werkweek. Deze maand is het de beurt aan Cynthia Arends, junior compliance officer en compliance adviseur.

Send this to a friend