< p>

Introductie Compliance

Vraagt u zich ook wel eens af wat een compliance officer doet? Wat een compliance officer drijft en wat het vakgebied compliance inhoudt? Graag delen wij ons enthousiasme en onze passie voor het compliance vakgebied met u.

We nemen u tijdens de Introductie Compliance een dag mee in het waarom, wat en hoe van compliance en integriteit. Aan de hand van verschillende compliancethema’s laten we zien wat het belang van compliance is en hoe hier in de praktijk handen en voeten aan worden gegeven. Na het volgen van deze opleiding heb je inzicht gekregen in het mateloos interessante vakgebied van de compliance officer.

Startdatum:

24 mei 2022

Opleidingsduur:

1 dag, 09:00-17:00 uur

Studiebelasting:

8 uur

Kosten opleiding:

€ 995,00 (vrijgesteld van btw).

Kosten accommodatie:

De kosten voor de accommodatie zijn bij de prijs inbegrepen.

De volgende onderwerpen worden tijdens de opleiding behandeld:

Compliance & Integriteit 

  • Belang van vertrouwen 
  • Moraal en ethiek 
  • Risicoanalyse 
  • Gedrag en cultuur 

Compliancethema’s – verkenning van de praktijk in vogelvlucht, waaronder: 

  • Corruptie en belangenverstrengeling 
  • Customer Due Diligence 
  • Zorgplicht 
  • Privacy 
  • Marktmisbruik 
Tijden Programma Docent
08:45-09:00 Ontvangst
09:00-09:15 Introductie en kennismaking
09:15-12:30 Compliance Eric Schuiling
12:30-13:15 Lunch
13:15-16:45 Compliancethema’s – verkenning van de praktijk in vogelvlucht Eric Schuiling
16:45-17:00 Evaluatie en afsluiting

Deze opleiding is met name geschikt voor afgestudeerden en starters in de arbeidsmarkt. Maar ook deelnemers met een gevorderde carrière, die dagelijks te maken hebben met compliance in hun werk zijn van harte welkom. Ook zijinstromers die willen “ruiken” aan compliance en de functie van compliance officer nodigen wij van harte uit om deel te nemen aan deze opleiding. 

Schuiling, drs. F.G. (Eric) CCP

Schuiling, drs. F.G. (Eric) CCP

Nederlands Compliance Instituut

Eric is werkzaam als kennis- en programmamanager binnen het Nederlands Compliance Instituut. Hij voelt zich zeer betrokken bij de ambitie van het Nederlands Compliance Instituut om compliance en integriteit te versterken bij organisaties in Nederland. Hierbij staat de toekomst van het compliancevak, de missie van de organisatie en motivatie van mensen centraal. Als kennis- en programmamanager richt Eric zich op de ontwikkeling van kennis, opleidingsprogramma’s en het groeiende team van compliance professionals bij het Nederlands Compliance Instituut. Voordat Eric in februari 2018 bij het Nederlands Compliance Instituut begon, werkte hij bij de Rabobank.

De opleiding vindt plaats: 

Nederlands Compliance Instituut

Jan Leentvaarlaan 61-63

3065 DC ROTTERDAM

Interesse? Schrijf u direct in!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Gerelateerde informatie

Minister Ollongren rondt onderzoek naar benadeling Frits Veerman vanuit de overheid af

Minister Ollongren rondt onderzoek naar benadeling Frits Veerman vanuit de overheid af

Het eerdere onderzoek van het Huis van klokkenluiders naar de zaak van Frits Veerman betrof met name de rol van de werkgever en niet de rol van de overheid. Minister Ollongren heeft nu een onderzoek naar de rol van de overheid gedaan.

Informatieavond Werkcollege SIRA

Informatieavond Werkcollege SIRA

Informatieavond Werkcollege SIRA

Bewezen te goeder trouw

Bewezen te goeder trouw

“Maar ik wil gewoon klant worden en een rekening openen voor mijn bedrijf!” Wellicht is deze uitspraak herkenbaar. De vertwijfeling klinkt duidelijk door. Banken en andere financiële instellingen leggen de lat kennelijk hoog als het gaat om het binnen boord halen van nieuwe klanten. Ze willen van alles en nog wat weten van de nieuwe klant en dat ook nog eens op papier bevestigd zien. Waar komt deze toch wel klantonvriendelijke manier van doen vandaan en hoe kun je daar als nieuwe klant het beste mee omgaan? Daar schenk ik in deze blog aandacht aan. 

Send this to a friend