< p>

Informatieavond Leergang Compliance Officer/Professional

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of meer afwisseling in je huidige functie? En zit je er aan te denken om een opleiding tot compliance officer te volgen?  Schrijf je dan nu in voor onze gratis online informatieavond!

Informatieavond
Het takenpakket van de compliance officer is veelomvattend: van het monitoren van gedrag, cultuur en integriteit binnen een bedrijf tot het adviseren over de beheersing van integriteitsrisico’s.

Wil je graag weten welke leergang de beste keuze is voor jou? Kom dan kennismaken met onze opleidingen tijdens de informatieavond. We vertellen je alle ins & outs over de opleidingen, je kunt je vragen kwijt en een goed beeld krijgen van de verschillende opleidingen. Na afloop kun je je ook nog aanmelden voor een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs/compliance officers. In dit gesprek sta jij centraal en kijken we samen naar de meest geschikte opleiding(en).

Online informatieavond bijwonen?
Deelname aan de informatieavond is gratis! Ben je nieuwsgierig of heb je vragen over de opleiding? Schrijf je dan in voor onze informatieavond!

Dagen:

14 juli 2022

Opleidingsduur:

1 dag, 19:00-20:00 uur

Studiebelasting:

1 uur

Kosten

Er zijn geen kosten aan de informatieavond verbonden

Tijdens deze avond bespreken we de volgende onderwerpen:

  • Korte inhoudelijke introductie
  • Inschrijfmogelijkheden
  • Studiebelasting
  • Kosten
  • Docenten
  • Diploma
  • Q&A

De informatieavond is bestemd voor een ieder die interesse heeft in de Leergang Compliance Officer/Professional maar nog aanvullende informatie wilt en/of vragen heeft.

Schuiling, drs. F.G. (Eric) CCP

Schuiling, drs. F.G. (Eric) CCP

Nederlands Compliance Instituut

Eric is werkzaam als kennis- en programmamanager binnen het Nederlands Compliance Instituut. Hij voelt zich zeer betrokken bij de ambitie van het Nederlands Compliance Instituut om compliance en integriteit te versterken bij organisaties in Nederland. Hierbij staat de toekomst van het compliancevak, de missie van de organisatie en motivatie van mensen centraal. Als kennis- en programmamanager richt Eric zich op de ontwikkeling van kennis, opleidingsprogramma’s en het groeiende team van compliance professionals bij het Nederlands Compliance Instituut. Voordat Eric in februari 2018 bij het Nederlands Compliance Instituut begon, werkte hij bij de Rabobank.

De informatieavond vindt online plaats

Interesse? Schrijf u direct in!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Gerelateerde informatie

Wat maakt het nu zo leuk om compliance officer te zijn?

Wat maakt het nu zo leuk om compliance officer te zijn?

We schrijven regelmatig over het compliancevak. In deze bijdragen gaat het vaak om een bepaald inhoudelijk onderwerp, zoals bijvoorbeeld witwasbestrijding, zorgplicht, omzeiling van sancties of vertrouwenspersonen. Maar wat nu als je je nog afvraagt of het compliancevak wel iets voor jou is? Kan je dan voldoende met deze inhoudelijke artikelen en blogs? Misschien niet. Daarom schrijven we deze blog over het vak van de compliance officer.

Leergang Compliance Officer Pro 2022

Leergang Compliance Officer Pro 2022

De Leergang Compliance Officer Pro is het vervolg op de Leergang Compliance Officer (vanaf 1-1-2020), hierin wordt u opgeleid tot Compliance Professional.

Leergang Compliance Professional 2022 – Meerdaagse modules

Leergang Compliance Professional 2022 – Meerdaagse modules

Dé beroepsopleiding voor de compliance professional.

Send this to a friend