< p>

Informatieavond Leergang Compliance Officer/Professional

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of meer afwisseling in je huidige functie? En zit je er aan te denken om een opleiding tot compliance officer te volgen?  Schrijf je dan nu in voor onze gratis online informatieavond 20 oktober.

Informatieavond
Het takenpakket van de compliance officer is veelomvattend: van het monitoren van gedrag, cultuur en integriteit binnen een bedrijf tot het adviseren over de beheersing van integriteitsrisico’s.

Wil je graag weten welke leergang de beste keuze is voor jou? Kom dan kennismaken met onze opleidingen tijdens de informatieavond. We vertellen je alle ins & outs over de opleidingen, je kunt je vragen kwijt en een goed beeld krijgen van de verschillende opleidingen. Na afloop kun je je ook nog aanmelden voor een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs/compliance officers. In dit gesprek sta jij centraal en kijken we samen naar de meest geschikte opleiding(en).

Online informatieavond bijwonen?
Deelname aan de informatieavond is gratis! Ben je nieuwsgierig of heb je vragen over de opleiding? Schrijf je dan in voor onze informatieavond!

Dagen:

20 oktober 2021

Opleidingsduur:

1 dag, 19:00-20:00 uur

Studiebelasting:

1 uur

Kosten

Er zijn geen kosten aan de informatieavond verbonden

Tijdens deze avond bespreken we de volgende onderwerpen:

  • Programma
  • Inschrijfmogelijkheden
  • Studiebelasting
  • Kosten
  • Docenten
  • Diploma
  • Q&A

De informatieavond is bestemd voor een ieder die interesse heeft in de Leergang Compliance Officer/Professional maar nog aanvullende informatie wilt en/of vragen heeft.

Schuiling, drs. F.G. (Eric) CCP

Schuiling, drs. F.G. (Eric) CCP

Nederlands Compliance Instituut

Eric is werkzaam als kennis- en programmamanager binnen het Nederlands Compliance Instituut. Hij voelt zich zeer betrokken bij de ambitie van het Nederlands Compliance Instituut om compliance en integriteit te versterken bij organisaties in Nederland. Hierbij staat de toekomst van het compliancevak, de missie van de organisatie en motivatie van mensen centraal. Als kennis- en programmamanager richt Eric zich op de ontwikkeling van kennis, opleidingsprogramma’s en het groeiende team van compliance professionals bij het Nederlands Compliance Instituut. Voordat Eric in februari 2018 bij het Nederlands Compliance Instituut begon, werkte hij bij de Rabobank.

De informatieavond vindt online plaats

Interesse? Schrijf u direct in!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Gerelateerde informatie

compliance trainee

compliance trainee

Informatieavond Leergang Bestrijding Witwassen

Informatieavond Leergang Bestrijding Witwassen

Informatieavond Leergang Bestrijding Witwassen

ESMA richtsnoeren voor compliancefunctie, nu ook onder (doorlopend) AFM toezicht

ESMA richtsnoeren voor compliancefunctie, nu ook onder (doorlopend) AFM toezicht

Afgelopen juni werden de herziene ESMA richtsnoeren voor de compliancefunctie van toepassing voor beleggingsondernemingen en beleggingsinstellingen (“bobi’s”). ESMA geeft met deze hernieuwde richtsnoeren een extra verduidelijking van de MiFID II-eisen voor de compliancefunctie. De ESMA richtsnoeren voor de compliancefunctie bestaan uit drie thema’s, deze worden beschreven in dit artikel.

Send this to a friend