< p>

Informatieavond Leergang Bestrijding Witwassen

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of meer afwisseling in je huidige functie? Vind je de problematiek van witwassen en terrorismefinanciering interessant en wil je graag jouw steentje bijdragen aan het bestrijden ervan? Schrijf je dan nu in voor onze gratis online informatieavond 19 oktober over de Leergang Bestrijding Witwassen en Terrorismefinanciering.

De Leergang Bestrijding Witwassen geeft de deelnemer inzicht in de problematiek van witwassen en terrorismefinanciering, de wetgeving, de gevolgen van non-compliance en wat in de praktijk daartegen te doen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van het overall beheersraamwerk, de uitvoering van het cliëntenonderzoek, transactiemonitoring en de melding van ongebruikelijke transacties.

Informatieavond
Wil je graag weten of de Leergang Bestrijding Witwassen bij jou past? Kom dan kennismaken tijdens de online informatieavond. We vertellen je alle ins & outs over de leergang, je kunt je vragen kwijt en een goed beeld vormen over de Leergang Bestrijding Witwassen. Na afloop kun je je ook nog aanmelden voor een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs/compliance officers. In dit gesprek sta jij centraal en kijken we samen naar de meest geschikte opleiding(en).

Online informatieavond bijwonen?
Deelname aan de informatieavond is gratis! Ben je nieuwsgierig of heb je vragen over de opleiding? Schrijf je dan in voor onze informatieavond!

Dagen:

19 oktober 2021

Opleidingsduur:

1 dag, 19:00-20:00 uur

Studiebelasting:

1 uur

Kosten

Er zijn geen kosten aan de informatieavond verbonden

Tijdens deze avond bespreken we de volgende onderwerpen:

  • Programma
  • Inschrijfmogelijkheden
  • Studiebelasting
  • Kosten
  • Docenten
  • Diploma
  • Q&A

De informatieavond is bestemd voor een ieder die interesse heeft in de Leergang Bestrijding Witwassen maar nog aanvullende informatie wilt en/of vragen heeft.

Schuiling, drs. F.G. (Eric) CCP

Schuiling, drs. F.G. (Eric) CCP

Nederlands Compliance Instituut

Eric is werkzaam als kennis- en programmamanager binnen het Nederlands Compliance Instituut. Hij voelt zich zeer betrokken bij de ambitie van het Nederlands Compliance Instituut om compliance en integriteit te versterken bij organisaties in Nederland. Hierbij staat de toekomst van het compliancevak, de missie van de organisatie en motivatie van mensen centraal. Als kennis- en programmamanager richt Eric zich op de ontwikkeling van kennis, opleidingsprogramma’s en het groeiende team van compliance professionals bij het Nederlands Compliance Instituut. Voordat Eric in februari 2018 bij het Nederlands Compliance Instituut begon, werkte hij bij de Rabobank.

De informatieavond vindt online plaats

Interesse? Schrijf u direct in!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Gerelateerde informatie

compliance trainee

compliance trainee

Informatieavond Leergang Compliance Officer/ Professional

Informatieavond Leergang Compliance Officer/ Professional

Informatieavond Leergang Compliance Officer/Professional

ESMA richtsnoeren voor compliancefunctie, nu ook onder (doorlopend) AFM toezicht

ESMA richtsnoeren voor compliancefunctie, nu ook onder (doorlopend) AFM toezicht

Afgelopen juni werden de herziene ESMA richtsnoeren voor de compliancefunctie van toepassing voor beleggingsondernemingen en beleggingsinstellingen (“bobi’s”). ESMA geeft met deze hernieuwde richtsnoeren een extra verduidelijking van de MiFID II-eisen voor de compliancefunctie. De ESMA richtsnoeren voor de compliancefunctie bestaan uit drie thema’s, deze worden beschreven in dit artikel.

Send this to a friend