< p>

AML Online Summit 2021

‘Talk of the Town’

AML Online Summit 2021 is hét Anti Money Laundering event waar we je bijpraten over alle laatste ontwikkelingen in dit vakgebied. De AML Online Summit 2021 gaat op dinsdag 22 juni van start met de online talkshow ‘Talk of the Town’.

Talkshow ‘Talk of the Town’

Tijdens de talkshow zullen stellen we vier experts uit de praktijk aan je voor. Elk van deze experts vertegenwoordigt één thema dat ook kort wordt toegelicht tijdens deze eerste sessie. De vier thema’s die we belichten zijn: persoonlijke aansprakelijkheid, virtuele valuta, kunstmatige intelligentie en Transactie Monitoring Nederland.

Na deze introducties gaan de experts onder leiding van professionele gespreksleiding kort met elkaar het gesprek aan over actuele issues in verband met AML.

De talkshow wordt opgevolgd door vier online seminars waarin de experts dieper in gaan op elk van de verschillende thema’s. Deze sessies vinden verspreid over de twee daarop volgende weken plaats. Zo kun je op een prettige manier met een relatief kleine tijdinvestering effectief worden bijgepraat over actuele ontwikkelingen op het gebied van AML.

22 juni 2021 10.30-12.00 uur  Online talkshow 
‘Talk of the Town’
Nederlands Compliance Instituut &
gastsprekers
 
24 juni 2021 13.00-14.30 uur  Online seminar
persoonlijke aansprakelijkheid
Francien Rense & 
Marike Bakker (NautaDutilh) 
30 juni 2021 10.00-11.30 uur  Online seminar 
cryptocurrencies
Simone van Ruijven &
Arthur van Lier (
LiteBit) 
1 juli 2021 10.30-12.00 uur  Online seminar 
artificial intelligence
Joost van Houten (Sentinels) 
6 juli 2021 14.30-16.00 uur  Online seminar 
Transactie Monitoring Nederland
Eline Koster (TMNL) 

Tijdens de talkshow en seminars is het mogelijk om vragen te stellen aan de deskundigen, mee te doen aan polls en om reacties achter te laten.

Kan je er een keer niet bijzijn? Geen probleem! Het live bijwonen van de talkshow en seminars wordt aangeraden, maar je ontvangt ook achteraf de opnames. Zo kan je deze op een voor jou geschikt moment terugkijken. Vanzelfsprekend maken we alleen opnames met inachtneming van alle wet- en regelgeving op het gebeid van privacybescherming.

De prijs voor een ticket voor de AML online summit is €325,- vrijgesteld van btw.

Gerelateerde informatie

I’ll be back

I’ll be back

I’ll be back…Focus AFM ook in 2021 op inrichting compliancefunctie, integere en beheerste bedrijfsvoering bij beleggingsondernemingen en beleggingsinstellingen. Wacht niet tot de AFM langskomt om te toetsen, maar onderzoek zelf hoe de compliancefunctie versterkt kan worden. Deze blog gaat in op de eerdere handvatten die de AFM u daarvoor aanreikte om de compliancefunctie te professionaliseren en vult deze verder aan. Must read als u op de uitnodiging van AFM ingaat en u uw compliancefunctie gaat evalueren, zodat deze verder groeit naar een volwassen compliancefunctie.

Senior compliance officer

Witwassen en perspectief

Witwassen en perspectief

Deze week werd duidelijk dat het OM het onderzoek naar de betrokkenheid van de ABN Amro Bank bij witwassen uitbreidt naar schuldwitwassen. Naar aanleiding van de achtergronden van dit onderzoek vraagt Eric Schuiling zich af wat de focus van de witwasbestrijding in Nederland moet zijn. Hoeveel energie moeten we steken in de kleine spelers als de kapper of wasserette op de hoek zonder bezoek? Wordt het niet eens tijd om (juist) de grote jongens onder de loep te nemen?

Send this to a friend