< p>

Nationale Compliance Award

Op donderdag 23 januari 2020 heeft Geert Vermeulen de Nationale Compliance Award 2019 ontvangen uit handen van Frans Demmers, jurylid van de Compliance Award-verkiezing. Geert Vermeulen heeft het winnen van de award een bijzonder hoogtepunt in zijn leven genoemd. “Ik heb in mijn leven een portie geluk gehad en af en toe geweldige mensen ontmoet, mensen die iets in mij zagen, die mij hebben geholpen, die mij kansen hebben gegeven, die mij geïnspireerd hebben of een zetje in de goede richting gaven. Soms is mij verteld: dat kan jij niet. En dan dacht ik: dat zullen we nog wel eens zien. Maar soms werd ik ook voor iets gevraagd, waarbij ik zei: Ik weet niet of ik dat wel kan? En die mensen zeiden dan: ‘Geert, wij denken dat je het kan, ga het maar doen.’ Zonder die mensen had ik hier nu niet gestaan. Die wil ik graag bedanken. En ik hoop zo af en toe zelf ook eens iemand te inspireren of een zetje in de goede richting te geven.”

Lees het volledige bericht; Nationale Compliance Award uitgereikt aan Geert Vermeulen.

Jaarlijks kennen wij de Nationale Compliance Award toe aan de persoon of de instelling die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor het vakgebied compliance en de professionalisering van de compliancefunctie in het bijzonder. In de circa 25 jaren dat compliance in Nederland in organisaties is verankerd, is het uitgegroeid tot een volwassen vakgebied waarin specialisten vanuit verschillende disciplines werkzaam zijn. In verschillende sectoren is compliance een belangrijk onderdeel geworden van de organisatie en is veelal ingebed op grond van wettelijke verplichtingen.

Wij hebben de Nationale Compliance Award in 2004 ingesteld met het doel de ontwikkelingen in het vakgebied te stimuleren, de compliancefunctie verder te professionaliseren en integriteit binnen organisaties te versterken.

Foto’s uitreiking Nationale Compliance Award 2018.

Send this to a friend