< p>

Maatregelen coronavirus

22 april 2020

Bij het Nederlands Compliance Instituut heeft de gezondheid en veiligheid van onze opdrachtgevers, deelnemers, docenten en medewerkers hoge prioriteit. Daarom bieden we onze open- en incompany opleidingen op dit moment via online classrooms aan.

Vanaf 1 september gaan we weer op onze locaties opleidingen verzorgen. Uiteraard starten we alleen met trainen op locatie wanneer de richtlijnen van het RIVM niet opnieuw worden aangescherpt.

Examens
Eureka heeft besloten haar dienstverlening, weliswaar in afgeslankte vorm en onder voorbehoud van nieuwe maatregelen, te hervatten. Dat betekent dat wanneer u bent ingeschreven voor een examen, Eureka er vanuit gaat dat u het examen komt maken. Indien u het examen om wat voor reden dan ook liever op een later moment maakt, dan kan het examen kosteloos worden verzet. Indien u bent ingeschreven voor een examen en u komt zonder afmelding niet opdagen, dan worden de kosten wel in rekening gebracht.
Kijk voor actuele informatie over examens op de website van Eureka.

Hoe zorgen wij ervoor dat de continuïteit van onze diensten gewaarborgd blijft binnen het Nederlands Compliance Centrum?
Wij hebben als Nederlands Compliance Instituut vanaf de eerste dag dat er maatregelen werden afgekondigd alle richtlijnen van het RIVM gevolgd. Dit betekent dan ook dat op dit moment vrijwel iedereen thuiswerkt en er een minimale bezetting op kantoor aanwezig is met een maximum van twee personen. Hierdoor is de veiligheid van ons personeel op gezondheidsgebied maximaal gewaarborgd.

Wij beschikken over voldoende kennis en ervaring om onze dienstverlening te blijven aanbieden op het hoge niveau dat onze opdrachtgevers van ons verwachten en van ons gewend zijn. Ook kunnen we eventuele gaten die vallen door ziekte en/of afwezigheid opvangen. Als dit zich onverhoopt voordoet, nemen we op tijd contact op om dit te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Laatste update 17 juni 13.00 uur

Gerelateerde informatie

Privacy en Corona: too hot to handle?

Privacy en Corona: too hot to handle?

Mag mijn organisatie gebruik maken van een voorhoofdthermometer? Hoe ver mag de gezondheidscheck bij mijn klanten gaan?
Mag de gezondheidscheck online plaatsvinden? Welke videobel-app is veilig? Dit artikel geeft antwoord op deze vragen en schept wat licht in de privacy en corona duisternis.

Compliance is nu even niet meer nodig

Compliance is nu even niet meer nodig

Je zou het misschien niet zo zeggen, maar het zijn barre en onzekere tijden. Als je naar buiten kijkt zie je geen kapotgeschoten huizen, tenminste, als je dit stuk in Nederland leest. Je ziet ook geen drommen mensen protesteren tegen een dictator die met harde hand de coronacrisis aangrijpt om politieke tegenstanders de mond te snoeren. Hier hebben we oppositieleden die al roeptoeterend 1,5 miljoen verkeerde mondkapjes regelen. Het lijkt dus allemaal vredig, maar het zou zo maar eens stilte voor de storm kunnen zijn.

De eerste ervaringen met online classrooms

De eerste ervaringen met online classrooms

Tot het coronavirus ons land bereikte vonden al onze opleidingen en cursussen plaats op fysieke locaties, maar de nieuwe situatie vraagt om een nieuwe online aanpak. Lees hier over de eerste ervaringen van docenten en deelnemers met het leren in online classrooms.

Send this to a friend