< p>

Maatregelen coronavirus

17 februari 2022

Per 1 maart 2022 gaan wij weer op locatie lesgeven. Alle deelnemers ontvangen daar op korte termijn meer informatie over.

Dat betekent niet dat het online aanbod helemaal komt te vervallen. Voor bepaalde opleidingen bieden wij de keuze om de opleiding op locatie te volgen of online. Kijk in onze agenda voor meer informatie.

Wijzigingen en annuleringen 

Bij wijziging of annulering geldt onze annuleringsregeling. 

Omdat nog steeds geldt dat u bij klachten thuis moet blijven hebben wij voor een deel van onze opleidingen een online inhaalprogramma gepland. Dit geldt voor de opleidingen LCO en LBW. Voor de PRO (aanvullende opleidingsdagen na de LCO) is een aparte inhaalmogelijkheid. 

U kunt bij uw annulering aangeven dat u gebruik wilt maken van het inhaalprogramma. De kosten van het deelnemen aan het online inhaalprogramma zijn €50,00 per dagdeel. Het online inhaalprogramma vindt plaats minimaal 1x per jaar. Het eerstkomende online inhaalprogramma is gepland in het voorjaar van 2022. Bij voldoende behoefte wordt het programma herhaald in het najaar. 

Gerelateerde informatie

Corona en toeslagenaffaire…ook privacy een issue?

Corona en toeslagenaffaire…ook privacy een issue?

Veel mensen willen het jaar 2021 graag snel vergeten. Het Nederlands elftal ging op het EK roemloos ten onder tegen Tsjechië, de Nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival kon geen hoge gooien en Mathieu van der Poel miste een plankje en vergooide daarmee zijn kans op een Olympische gouden medaille. Gekkigheid natuurlijk. Wat vermoedelijk écht in het geheugen van Nederlanders gegrift zal staan zijn de verhitte discussies over (het bestaan van) corona, de maatregelen daaromtrent en het al dan niet invoeren van de (2G of 3G) coronapas, én de (afhandeling van de) toeslagenaffaire. Beide onderwerpen waren niet alleen voer voor verhitte discussies aan de eettafel, maar ook op privacy vlak hebben ze aardig wat stof doen opwaaien.  

Dat is schrikken! 

Dat is schrikken! 

De wereld draait door. Ook al concentreer jij je gedurende een tijdje op slechts één of enkele onderwerpen, de ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Ook buiten jouw tijdelijk beperkte scope. Dan is het soms nog wel eens schrikken: wat heb ik allemaal gemist op het gebied van compliance en integriteit? En hoe zorg ik er nu voor dat ik in korte tijd weer up-to-date ben? 

Privacy en Corona: too hot to handle?

Privacy en Corona: too hot to handle?

Mag mijn organisatie gebruik maken van een voorhoofdthermometer? Hoe ver mag de gezondheidscheck bij mijn klanten gaan?
Mag de gezondheidscheck online plaatsvinden? Welke videobel-app is veilig? Dit artikel geeft antwoord op deze vragen en schept wat licht in de privacy en corona duisternis.

Send this to a friend