< p>

Maatregelen coronavirus

17 augustus 2021

Tot op heden verzorgen wij vanwege de pandemie al onze opleidingen online. Vanaf eind september starten wij voor de meeste groepen weer met trainingen op locatie. Deelnemers die in oktober een trainingsdag gepland hebben staan die op locatie zal plaatsvinden informeren wij hierover persoonlijk. 

Voor een klein aantal opleidingen geldt dat de uitvoering nog online plaatsvindt. Dat kan bijvoorbeeld zijn op verzoek van de opdrachtgever of docent. Uiteindelijk is ons streven alle opleidingen weer op locatie te laten plaatsvinden. 

Locaties en toegang
Volgt u een opleiding op locatie? Per 25 september mogen opleidingen en trainingen weer zonder 1,5 meter afstand.  

Let op: Wanneer de opleiding op een externe locatie (NBC, Bilderberg, vd Valk, Fletcher, MeetinOffice) plaatsvindt wordt u bij toegang gevraagd om een coronatoegangsbewijs. Een coronatoegangsbewijs (ook wel CBT genoemd) omvat de QR code in combinatie met ID kaart / paspoort. Onze externe locaties vallen onder de horeca en zijn hiertoe verplicht. De locaties zijn zelf verantwoordelijk voor de handhaving en eindverantwoordelijk voor hun toegangsbeleid.  

Volgt u een opleiding op onze eigen trainingslocatie op ons kantoor in Rotterdam (Jan Leentvaarlaan 61-63 – 3065 DC Rotterdam)? Ons kantoor valt niet onder de horeca-regeling. Een coronatoegangsbewijs is niet nodig. 

 Wilt u liever nog niet naar een training op locatie? Maak dan voor wijziging of annulering van uw opleiding gebruik van onze regelingen. Heeft u gezondheidsklachten of andere vragen? Neemt u dan contact op met één van de collega’s van het team Academy via info@compliance-instituut.nl of telefonisch via 088 99 88 100.    

Neem je laptop mee! 

Nieuw: Bring Your Own Device (BYOD). Vanaf heden vragen wij aan alle deelnemers om steeds een eigen laptop/ipad inclusief headset mee te nemen, Bring Your Own Device. 

Dit biedt de mogelijkheid om op de dag van de training te schakelen naar Teams, wanneer een docent zich bijvoorbeeld in de ochtend afmeldt met corona gerelateerde klachten. De docent kan de training vanuit huis verzorgen, terwijl de deelnemers zich op locatie bevinden achter de meegebrachte laptop/ipad. Op deze manier hopen wij dat er zo min mogelijk trainingen last minute gecanceld en opnieuw gepland hoeven te worden. 

Examens

Bij Eureka kunt u uw examen op de locatie van uw keuze maken. Dat betekent dat wanneer u bent ingeschreven voor een examen, Eureka er vanuit gaat dat u het examen komt maken. Indien u het examen om wat voor reden dan ook liever op een later moment maakt, dan kan het examen kosteloos worden verzet. Bent u ingeschreven voor een examen en u komt zonder afmelding niet opdagen, dan worden de kosten wel in rekening gebracht.
Kijk voor actuele informatie over examens op de website van Eureka. 

 Laatste update 22 september 2021

Gerelateerde informatie

Dat is schrikken! 

Dat is schrikken! 

De wereld draait door. Ook al concentreer jij je gedurende een tijdje op slechts één of enkele onderwerpen, de ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Ook buiten jouw tijdelijk beperkte scope. Dan is het soms nog wel eens schrikken: wat heb ik allemaal gemist op het gebied van compliance en integriteit? En hoe zorg ik er nu voor dat ik in korte tijd weer up-to-date ben? 

Privacy en Corona: too hot to handle?

Privacy en Corona: too hot to handle?

Mag mijn organisatie gebruik maken van een voorhoofdthermometer? Hoe ver mag de gezondheidscheck bij mijn klanten gaan?
Mag de gezondheidscheck online plaatsvinden? Welke videobel-app is veilig? Dit artikel geeft antwoord op deze vragen en schept wat licht in de privacy en corona duisternis.

Compliance is nu even niet meer nodig

Compliance is nu even niet meer nodig

Je zou het misschien niet zo zeggen, maar het zijn barre en onzekere tijden. Als je naar buiten kijkt zie je geen kapotgeschoten huizen, tenminste, als je dit stuk in Nederland leest. Je ziet ook geen drommen mensen protesteren tegen een dictator die met harde hand de coronacrisis aangrijpt om politieke tegenstanders de mond te snoeren. Hier hebben we oppositieleden die al roeptoeterend 1,5 miljoen verkeerde mondkapjes regelen. Het lijkt dus allemaal vredig, maar het zou zo maar eens stilte voor de storm kunnen zijn.

Send this to a friend