< p>

Maatregelen coronavirus

10 januari 2022

We zijn er nog niet. ‘Werk thuis, tenzij het echt niet anders kan’ is wederom het uitgangspunt en de anderhalve meter maatregel is ook weer van kracht. Veel van onze grote klanten hebben ons eind vorige week al laten weten online te gaan de komende weken. 

Hoe jammer ook, ook wij als Nederlands Compliance Instituut gaan de verantwoordelijkheid voor het niet verder verspreiden van de pandemie niet uit weg.

Onze open opleidingen vinden, in ieder geval tot en met vrijdag 11 februari, weer online plaats. 

Daarnaast hopen wij hier ook mee te voorkomen dat deelnemers studievertraging oplopen: door afwezigheid van docent of deelnemer zelf vanwege (verkoudheids)klachten of verplichte quarantaine.  

Ben je al begonnen met een opleiding?
Je krijgt per opleidingsdag een informatiemail van ons. In die mail vind je de link naar de online classroom en eventueel aanvullende informatie.    

Net als iedereen hopen wij dat we weer snel veilig op locatie kunnen trainen. Ondertussen wensen wij je vooral gezondheid toe, en een goed verloop van de opleiding. 

Examens

Bij Eureka kunt u uw examen op de locatie van uw keuze maken. Dat betekent dat wanneer u bent ingeschreven voor een examen, Eureka er vanuit gaat dat u het examen komt maken. Indien u het examen om wat voor reden dan ook liever op een later moment maakt, dan kan het examen kosteloos worden verzet. Bent u ingeschreven voor een examen en u komt zonder afmelding niet opdagen, dan worden de kosten wel in rekening gebracht.
Kijk voor actuele informatie over examens op de website van Eureka. 

Wijzigingen en annuleringen 

 Bij wijziging of annulering geldt onze annuleringsregeling. 

Omdat nog steeds geldt dat u bij klachten thuis moet blijven hebben wij voor een deel van onze opleidingen een online inhaalprogramma gepland. Dit geldt voor de opleidingen LCO en LBW. Voor de PRO (aanvullende opleidingsdagen na de LCO) is een aparte inhaalmogelijkheid. 

 U kunt bij uw annulering aangeven dat u gebruik wilt maken van het inhaalprogramma. De kosten van het deelnemen aan het online inhaalprogramma zijn €50,00 per dagdeel. Het online inhaalprogramma vindt plaats minimaal 1x per jaar. Het eerstkomende online inhaalprogramma is gepland in het voorjaar van 2022. Bij voldoende behoefte wordt het programma herhaald in het najaar. 

Gerelateerde informatie

Corona en toeslagenaffaire…ook privacy een issue?

Corona en toeslagenaffaire…ook privacy een issue?

Veel mensen willen het jaar 2021 graag snel vergeten. Het Nederlands elftal ging op het EK roemloos ten onder tegen Tsjechië, de Nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival kon geen hoge gooien en Mathieu van der Poel miste een plankje en vergooide daarmee zijn kans op een Olympische gouden medaille. Gekkigheid natuurlijk. Wat vermoedelijk écht in het geheugen van Nederlanders gegrift zal staan zijn de verhitte discussies over (het bestaan van) corona, de maatregelen daaromtrent en het al dan niet invoeren van de (2G of 3G) coronapas, én de (afhandeling van de) toeslagenaffaire. Beide onderwerpen waren niet alleen voer voor verhitte discussies aan de eettafel, maar ook op privacy vlak hebben ze aardig wat stof doen opwaaien.  

Dat is schrikken! 

Dat is schrikken! 

De wereld draait door. Ook al concentreer jij je gedurende een tijdje op slechts één of enkele onderwerpen, de ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Ook buiten jouw tijdelijk beperkte scope. Dan is het soms nog wel eens schrikken: wat heb ik allemaal gemist op het gebied van compliance en integriteit? En hoe zorg ik er nu voor dat ik in korte tijd weer up-to-date ben? 

Privacy en Corona: too hot to handle?

Privacy en Corona: too hot to handle?

Mag mijn organisatie gebruik maken van een voorhoofdthermometer? Hoe ver mag de gezondheidscheck bij mijn klanten gaan?
Mag de gezondheidscheck online plaatsvinden? Welke videobel-app is veilig? Dit artikel geeft antwoord op deze vragen en schept wat licht in de privacy en corona duisternis.

Send this to a friend