< p>

Maatregelen coronavirus

18 januari 2021

Momenteel verzorgden wij vanwege COVID-19 al onze opleidingen online. We blijven onze open opleidingen in ieder geval tot 1 september online verzorgen.

We begeleiden onze docenten bij het geven van optimale opleidingen in onze online classrooms. Dat betekent dat we voor een aantal dagdelen alternatieve werkvormen hebben ontwikkeld, zodat we alle leerdoelen kunnen realiseren. De docenten hebben inmiddels ruime ervaring in online lesgeven. Daardoor is er voldoende ruimte voor interactie en merken we dat deelnemers ook online goed van elkaar kunnen leren.

Heb je vragen over onze aanpak? Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen. Of wil je een deelnemer spreken die al online onze opleidingsdagen heeft gevolgd? Neem gerust contact met ons op.

Als je niet online wilt trainen, dan heb je de mogelijkheid om jouw opleiding te verplaatsen naar een latere sessie in 2021. Dit is afhankelijk van de ruimte in de reeds geplande groepen.

Examens
Eureka heeft besloten haar dienstverlening, weliswaar in afgeslankte vorm en onder voorbehoud van nieuwe maatregelen, te hervatten. Dat betekent dat wanneer u bent ingeschreven voor een examen, Eureka er vanuit gaat dat u het examen komt maken. Indien u het examen om wat voor reden dan ook liever op een later moment maakt, dan kan het examen kosteloos worden verzet. Bent u ingeschreven voor een examen en u komt zonder afmelding niet opdagen, dan worden de kosten wel in rekening gebracht.
Kijk voor actuele informatie over examens op de website van Eureka.

Hoe zorgen wij ervoor dat de continuïteit van onze diensten gewaarborgd blijft binnen het Nederlands Compliance Centrum?
Wij hebben als het Nederlands Compliance Instituut vanaf de eerste dag dat er maatregelen werden afgekondigd alle richtlijnen van het RIVM gevolgd. Dit betekent dan ook dat op dit moment velen van ons thuiswerken en er een beperkte bezetting op kantoor aanwezig is. Hierdoor is de veiligheid van ons personeel op gezondheidsgebied maximaal gewaarborgd.

Wij beschikken over voldoende kennis en ervaring om onze dienstverlening te blijven aanbieden op het hoge niveau dat onze opdrachtgevers van ons verwachten en van ons gewend zijn. Ook kunnen we eventuele gaten die vallen door ziekte en/of afwezigheid opvangen. Als dit zich onverhoopt voordoet, nemen we op tijd contact op om dit te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Laatste update 10 mei 2021

Gerelateerde informatie

Dat is schrikken! 

Dat is schrikken! 

De wereld draait door. Ook al concentreer jij je gedurende een tijdje op slechts één of enkele onderwerpen, de ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Ook buiten jouw tijdelijk beperkte scope. Dan is het soms nog wel eens schrikken: wat heb ik allemaal gemist op het gebied van compliance en integriteit? En hoe zorg ik er nu voor dat ik in korte tijd weer up-to-date ben? 

Privacy en Corona: too hot to handle?

Privacy en Corona: too hot to handle?

Mag mijn organisatie gebruik maken van een voorhoofdthermometer? Hoe ver mag de gezondheidscheck bij mijn klanten gaan?
Mag de gezondheidscheck online plaatsvinden? Welke videobel-app is veilig? Dit artikel geeft antwoord op deze vragen en schept wat licht in de privacy en corona duisternis.

Compliance is nu even niet meer nodig

Compliance is nu even niet meer nodig

Je zou het misschien niet zo zeggen, maar het zijn barre en onzekere tijden. Als je naar buiten kijkt zie je geen kapotgeschoten huizen, tenminste, als je dit stuk in Nederland leest. Je ziet ook geen drommen mensen protesteren tegen een dictator die met harde hand de coronacrisis aangrijpt om politieke tegenstanders de mond te snoeren. Hier hebben we oppositieleden die al roeptoeterend 1,5 miljoen verkeerde mondkapjes regelen. Het lijkt dus allemaal vredig, maar het zou zo maar eens stilte voor de storm kunnen zijn.

Send this to a friend