< p>

Incompany opleidingen

Wij kunnen onze opleidingen ook intern bij uw organisatie verzorgen. Iedere opleiding uit ons ‘open opleidingsaanbod’ leent zich daarvoor. Wij verzorgen regelmatig incompany trainingen met de volgende onderwerpen:

Maatwerk

De kracht van onze incompany-opleidingen is erin gelegen dat wij maatwerkoplossingen kunnen
bieden voor uw organisatie en medewerkers. We houden rekening met de dagelijkse praktijk van uw organisatie. Bij een incompany-opleiding stemmen we samen met u de te behandelen thema’s af. Vervolgens worden de leerdoelen, het lesprogramma en de tijdsduur bepaald. Tijdens een incompany-opleiding wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van toepasselijke voorbeelden en cases uit de dagelijkse praktijk van uw medewerkers.

Opleidingsduur:

variërend van 1 uur tot en met 13 lesdagen

Kosten opleiding:

De kosten zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij de mogelijkheden waarna we een offerte op kunnen stellen.

Online classroom:

In verband met het coronavirus vinden incompany opleidingen tijdelijk via online classrooms plaats. Klik hier voor meer informatie over online classrooms.

U kunt bij ons een abonnement op incompany-opleidingen afnemen. Wij verzorgen voor uw organisatie periodiek een update ten aanzien van de voor u relevante compliance-onderwerpen.

Wij organiseren de incompany opleiding graag bij u intern. Mocht uw organisatie geen geschikte trainingslocatie kunnen faciliteren, dan organiseren wij graag de training bij onze vaste trainingslocaties het NBC Congrescentrum te Nieuwegein of Hotel De Bilderberg in Oosterbeek.

Wij organiseren incompany-opleidingen voor alle medewerkers van uw onderneming. We leiden daarnaast ook compliance officers intern op.

Onze incompany-opleidingen zijn bij uitstek geschikt voor kleine groepen van 6 tot 16 personen. Mocht u graag grotere groepen tegelijkertijd willen opleiden, neem dan een kijkje bij onze e-learningen.

U kunt uw incompany-opleiding aanvullen met onze zelfstudiepakket ‘Leergang Compliance Professional Module 1 2019’ of het zelfstudiepakket ‘Leergang Bestrijding witwassen en terrorismefinanciering Module 1’.

We kunnen de incompany training desgewenst afsluiten met een multiple choice eindtoets of een eindtoets met open vragen.
Alle deelnemers ontvangen na afloop een bewijs van deelname. In het geval van het behalen van een eindtoets, ontvangen de deelnemers een certificaat.

Wij zijn een door de NBA erkende instelling. Voor onze opleidingen worden PE-uren toegekend.

Wij verzorgen voor veel (financiële) ondernemingen incompany-opleidingen.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Send this to a friend