< p>

19 maart; het Nationaal Anti-Witwascongres komt er weer aan!

18 februari 2019

Ruim 20 vooraanstaande sprekers, privaat en publiek. Samen komen we verder! Bent u er ook bij?

De meeste criminelen zijn niet voor één gat te vangen. Om de bestrijding van financieel-economische criminaliteit dan toch zo effectief mogelijk te maken, moeten wij zorgen voor een goede samenwerking. Samen kunnen we verder komen in de bestrijding van financieel-economische criminaliteit. Samen, door gebruik te maken van elkaars expertise, kennis en ervaring. Samen, door best practices met elkaar te delen. En ook samen, in de zin van, publiek en privaat mét elkaar in plaats van tegen elkaar.

Het Nationaal Anti-Witwascongres is bij uitstek dé dag om uw kennis over de laatste ontwikkelingen op het gebied van financieel economische criminaliteit op peil te brengen. U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren naar toonaangevende sprekers die de laatste ontwikkelingen op het gebied van financieel-economische criminaliteit zullen belichten. De hele anti-witwasketen zal worden vertegenwoordigd door vooraanstaande publieke en private partijen, waaronder financiële ondernemingen, DNB, AFM, FIU, Openbaar Ministerie en de Politie. Ruim 20 sprekers zullen tijdens plenaire sessies en interactieve workshops diverse prangende thema’s en actualiteiten bespreken, alsook hun expertise en best practices met u delen.

Wij nodigen u graag uit om uw ervaringen deze dag met ons te delen. Samen komen we er wel!

U kunt zich hier inschrijven.

Gerelateerde informatie

Nationaal Anti-Witwascongres

Het Nationaal Anti-Witwascongres is bij uitstek dé dag om uw kennis over de laatste ontwikkelingen op het gebied van financieel economische criminaliteit op peil te brengen. U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren naar toonaangevende sprekers die de laatste ontwikkelingen op het gebied van financieel-economische criminaliteit zullen belichten. Ruim 20 vooraanstaande sprekers, privaat en publiek. Samen komen we verder! Bent u er ook bij?

Nederland aantrekkelijk voor witwassers – jaarlijks 16 miljard euro crimineel geld witgewassen

Nederland aantrekkelijk voor witwassers – jaarlijks 16 miljard euro crimineel geld witgewassen

Vanochtend in De Volkskrant - Maar weinig mensen kunnen de verschillende constructies doorgronden die criminelen gebruiken om geld wit te wassen in Nederland. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit Utrecht waar De Volkskrant vandaag over publiceert.

Send this to a friend