< p>

Balyasna-Hooghiemstra, Y. (Yevgeniya)

12 juni 2018

Yevgeniya heeft meer dan 15 jaar ervaring op gebied van anti-witwas (en aanverwante wet- en regelgeving) binnen financiële instellingen in Nederland. Deze ervaring is opgedaan bij o.a. ABN AMRO, RBS en Amsterdam Trade Bank alwaar zij werkzaam was als Senior Compliance Officer. Yevgeniya is ervaren leidinggevende bij globale implementaties van nieuwe wetgeving, het optimaliseren van compliance processen en het vergroten van management control op dit gebied. Hierbij heeft zij ervaring met het schrijven en/of beoordelen van compliance richtlijnen en procedures en bij het geven van gerichte compliance trainingen aan medewerkers.

Met ingang van 2014 opereert Yevgeniya vanuit Radosyn Compliance Training & Advisory. Radosyn ontwikkelt en implementeert AD-HOC compliance trainingen en vertrekt advies op dit terrein. Met een regionale focus op Oost-Europa en Midden-Azië helpt zij financiële instellingen uit (of actief in) deze regio bij eerder genoemde wet- en regelgeving.

Yevgeniya is mede oprichter en voorzitter van ACAMS Netherlands Chapter en heeft rechten gestudeerd in Kiev (Oekraïne) aan de Kyiv University on Trade and Commerce. Sinds 2007 is zij CAMS gecertificeerd en sinds 2011 beschikt zij over het ICA International Diploma in Compliance.

Send this to a friend