< p>

Verberne, Piet-Hein

24 september 2019

Piet-Hein heeft uitgebreide ervaring met organisatieveranderingen in de digitale (marketing) omgeving. Hij richt zich met name op digitale strategie en transformaties. Hij heeft bij toonaangevende bedrijven in uiteenlopende sectoren mogen adviseren én begeleiden, waaronder Tikkie, Delta Lloyd, Praxis, ABN Amro, Moneyou, KRO-NCRV en NBTC Holland Marketing.
Zo heeft Piet-Hein als adviseur en rechterhand van de Chief Digital Officer (CDO) van ABN Amro Retail, de opbouw van de afdeling Digital Banking en digitale transformatie van de bank helpen realiseren. Met de oprichting van Younder is hij zich naast FinTech ook gaan toeleggen op blockchain.

Recente Younder opdrachten zijn onder andere:

Hij is onder andere gastdocent bij Beeckestijn Business School en legt momenteel samen met Maarten de Borst de laatste hand aan een studieboek over blockchain voor het Nederlands onderwijs: De Powershift: Blockchain en de machtsverschuiving in de digitale en financiële economie.

Voordat Piet-Hein 10 jaar geleden startte als zelfstandige, heeft hij als management consultant bij Capgemini Consulting gewerkt.

Send this to a friend