< p>

De nieuwste editie van het Handboek Compliance Professional is uit

10 september 2020

Handboek compliance professional 2021

Het Handboek Compliance Professional is hét naslagwerk voor de praktisch ingestelde compliance officer. Geschreven voor én door compliance officers in de financiële sector. In dit handboek wordt niet alleen de theorie toegelicht maar komt juist ook de praktijk uitgebreid aan bod.

Dit handboek biedt de startende compliance officer houvast over hoe je de compliancefunctie kunt uitvoeren en over hoe je een compliancesysteem kunt inrichten in een financiële organisatie. Aan de hand van praktische voorbeelden wordt het compliancevak in al zijn facetten uitgelegd. Omdat dit boek elk jaar wordt geactualiseerd leent dit boek zich ook goed als actueel naslagwerk voor ervaren compliance officers. Ieder jaar worden de laatste wijzigingen in wet- en regelgeving en nieuwe inzichten in dit handboek opgenomen.

Kortom het Handboek Compliance Professional is dé must-read voor iedere compliance officer.

Klik hier om het Handboek Compliance Professional 2021 te bestellen.

Gerelateerde informatie

Pionieren voor compliance officers

Pionieren voor compliance officers

Compliance officers die over willen stappen naar organisaties buiten de financiële sector staat vaak een mooie uitdaging te wachten. Veel van datgene wat al ingericht is bij financiële organisaties moet bij organisaties in andere branches nog uitgewerkt worden. Zij beginnen als pioniers van scratch af aan.

Leergang Compliance Professional 2021 – Meerdaagse modules

Leergang Compliance Professional 2021 – Meerdaagse modules

Dé beroepsopleiding voor de compliance professional.

Dat is schrikken! 

Dat is schrikken! 

De wereld draait door. Ook al concentreer jij je gedurende een tijdje op slechts één of enkele onderwerpen, de ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Ook buiten jouw tijdelijk beperkte scope. Dan is het soms nog wel eens schrikken: wat heb ik allemaal gemist op het gebied van compliance en integriteit? En hoe zorg ik er nu voor dat ik in korte tijd weer up-to-date ben? 

Send this to a friend