< p>

Wow-verhalen die laten zien waarom de compliance officer doet wat hij doet. De nieuwste editie van De Compliance Officer, ‘Beroepstrots’

11 juli 2019

Beroepstrots is een belangrijk thema in elke beroepsgroep. Het werk van de compliance officers wordt niet altijd van nature gewaardeerd of geëerd. Vandaar dat het een goed moment is om hen hun verhaal te laten vertellen. Wow-verhalen die laten zien waarom de compliance officer doet wat hij doet; en dat is belangrijk! Lees nu de meest recente editie van De Compliance Officer ‘Beroepstrots’.

In deze editie onder andere een interview met Jiska Pleunes, compliance officer bij NN Group. Verder komt aan het woord Thijs Jansen, mede-oprichter van Stichting Beroepseer. Veel van onze relaties hebben hun wow-moment met ons willen delen. Wij zijn er trots op deze verhalen nu ook met u te mogen delen. U vindt ze in de nieuwste editie van De Compliance Officer.

De Compliance Officer is hét vakblad voor compliance officers en andere betrokkenen bij het complianceproces. Compliance-actualiteiten, interviews, achtergronden en verhalen uit de praktijk die relevant zijn voor de financiële sector, leest u in de De Compliance Officer. Ons tijdschrift verschijnt drie keer per jaar.

Wilt u De Compliance Officer op kantoor of thuis ontvangen? Schrijf u dan nu in.

Lees de voorgaande edities.

Gerelateerde informatie

Blik vooruit

Blik vooruit

Achteraf is het makkelijk praten, als we ons alleen op het verleden richten verandert er nooit iets in de toekomst. Zeker in het compliance vak is het belangrijk om vooruit te kijken en op voorhand een goed advies te kunnen geven. Maar hoe blijf je voorop lopen? En waar haal je de kennis vandaan? In deze blog geven we een aantal tips en adviezen om jezelf te onderscheiden in de markt en daarmee van 'achteraf verklaren' naar 'vooraf adviseren' te gaan.

Nationale Compliance Award 2020 toegekend aan Erik Reissenweber

Nationale Compliance Award 2020 toegekend aan Erik Reissenweber

Erik Reissenweber heeft de Nationale Compliance Award 2020 gewonnen. Hij ontving de prijs uit handen van oud-winnaar Geert Vermeulen. "Ik ben er erg trots op dat de jury, die bestaat uit zeer vooraanstaande deskundigen - die ik graag eens in de podcast wat vragen zou willen stellen - de podcast Compliance Adviseert zo waardeert. Een mooie stimulans om er verder mee te gaan en het vak Compliance in al zijn facetten zo mooi mogelijk te belichten."

De nieuwste editie over de Eed/Belofte | Vakblad De Compliance Officer

De nieuwste editie over de Eed/Belofte | Vakblad De Compliance Officer

De nieuwste editie van het vakblad De Compliance Officer staat in het teken van de Eed/Belofte. Zo evalueert Ethicus en advocaat Jonathan Soeharno het fenomeen dat alleen in Nederland een wettelijke verplichting kent. Edgar Karssing en Cora Wielenga presenteren in deze editie de resultaten van een onderzoek naar de impact van de eed/belofte en kernwaarden in de financiële sector.

Send this to a friend