< p>

Wow-verhalen die laten zien waarom de compliance officer doet wat hij doet. De nieuwste editie van De Compliance Officer, ‘Beroepstrots’

11 juli 2019

Beroepstrots is een belangrijk thema in elke beroepsgroep. Het werk van de compliance officers wordt niet altijd van nature gewaardeerd of geëerd. Vandaar dat het een goed moment is om hen hun verhaal te laten vertellen. Wow-verhalen die laten zien waarom de compliance officer doet wat hij doet; en dat is belangrijk! Lees nu de meest recente editie van De Compliance Officer ‘Beroepstrots’.

In deze editie onder andere een interview met Jiska Pleunes, compliance officer bij NN Group. Verder komt aan het woord Thijs Jansen, mede-oprichter van Stichting Beroepseer. Veel van onze relaties hebben hun wow-moment met ons willen delen. Wij zijn er trots op deze verhalen nu ook met u te mogen delen. U vindt ze in de nieuwste editie van De Compliance Officer.

De Compliance Officer is hét vakblad voor compliance officers en andere betrokkenen bij het complianceproces. Compliance-actualiteiten, interviews, achtergronden en verhalen uit de praktijk die relevant zijn voor de financiële sector, leest u in de De Compliance Officer. Ons tijdschrift verschijnt drie keer per jaar.

Wilt u De Compliance Officer op kantoor of thuis ontvangen? Schrijf u dan nu in.

Lees de voorgaande edities.

Gerelateerde informatie

Wie klopt er aan bij de vertrouwenspersoon?

Wie klopt er aan bij de vertrouwenspersoon?

In deze blog wil ik graag stil staan bij een vooroordeel dat ik zelf had over de mensen die aankloppen bij een vertrouwenspersoon. Hoewel ik niet trots ben op het hebben van vooroordelen, vind ik het toch goed om te delen, juist omdat meer mensen dit vooroordeel hebben en ik het heel graag wil ontzenuwen.

Musa Elmas en Eric Schuiling in de media: ABN AMRO moet van DNB alle particuliere klanten doorlichten

Musa Elmas en Eric Schuiling in de media: ABN AMRO moet van DNB alle particuliere klanten doorlichten

In het nieuws is het bericht verschenen dat ABN AMRO van DNB alle 5 miljoen particuliere klanten onder de loep moet nemen in de strijd tegen financiële misdrijven. Maar waarom en hoe gaat dit in zijn werk? Musa Elmas en Eric Schuiling gaven gisteren meer achtergrondinformatie in de verschillende media.

Laat me toch met mijn vak bezig zijn!

Laat me toch met mijn vak bezig zijn!

Ik ken een aantal echte ondernemers. Hart voor de zaak, altijd bezig met de ‘next step’ van hun onderneming. Niet al te veel praten, maar vooral doen en aanpakken. Pragmatische doorzetters. Eén van deze doorzetters werd laatst geconfronteerd met aanvullende wet- en regelgeving.

Send this to a friend