< p>

Compliance statement online classrooms

Voor de online classrooms gebruiken we NewRow en Microsoft Teams.

NewRow
NewRow is per 22 januari 2020 overgenomen door Kaltura.

NewRow opereert vanuit Israël, een land dat door de EU erkend wordt als voldoende bescherming te bieden zoals aangegeven onder de EU databeschermingswetgeving. NewRow handelt ook in lijn met het EU-US Privacy Shield Framework en de Swiss-US Privacy Shield Framework.

Privacy policy NewRow: https://www.newrow.com/privacy-policy/
Privacy policy Kaltura: https://corp.kaltura.com/privacy-policy/
Certificaten en compliance: https://corp.kaltura.com/products/regulations-certifications/
Terms of use: https://www.newrow.com/terms-of-use/

Als deelnemer hoeft er geen account te worden aangemaakt om te kunnen deelnemen aan de classroom. De deelnemer voert zelf gebruikersnaam en emailadres in. Het emailadres is niet inzichtelijk voor andere deelnemers en/of docenten. De gebruikersnaam en microfoon/webcambeelden die tijdens de classroom worden uitgewisseld uiteraard wel.

Wij nemen de online classrooms niet op (geen audio, geen video). NewRow houdt per classroom o.a. statistieken bij over aanwezigheid en de chatgeschiedenis. Deze statistieken worden door NCI uiterlijk 2 weken na de laatste classroom van de betreffende leergang verwijderd, door de classroom uit NewRow te verwijderen.

Microsoft Teams

Security en Compliance overview Microsoft Teams: https://docs.microsoft.com/en-us/microsoftteams/security-compliance-overview

NCI registreert deelname aan de classroom voor de volgende doeleinden:

 • Diploma eisen (deelnemer wordt geacht de classroom te volgen)
 • Audit doeleinden (CRKBO)
 • PE-doeleinden (NBA register)
 • Externe verantwoording (DSI-register)

Voor meer informatie vindt u ons privacy statement op onze website.

Gebruikersinformatie over NewRow

NewRow is specifiek ontwikkeld voor online classrooms, en onderscheidt zich qua functionaliteiten en gebruiksgemak op een aantal punten van andere video-conferencing tools. Het belangrijkste onderscheid is het gemakkelijk werken met verschillende opleidingsmaterialen (whiteboard, bestanden, quizzen, presentator) en eenvoudig in subgroepen kunnen werken. Ook is het voor deelnemers niet nodig om software te downloaden en/of een account aan te maken. Hieronder volgt een korte opsomming van de mogelijkheden en eigenschappen van NewRow, met wat screenshots om een nog vollediger indruk te krijgen.

 • Gebruikersvriendelijk in beheer (admin, docent)
 • Geen download nodig van software
 • Intuïtief voor deelnemers, via een link in te loggen
 • Docent kan makkelijk wisselen tussen verschillende opleidingsmaterialen/bestanden, d.m.v. een playlist.
 • Mogelijkheid quiz te organiseren
 • Mogelijkheid in subgroepen te werken en die makkelijk te kunnen ‘managen’: een docent kan makkelijk bij de verschillende subgroepen langs.
 • Communicatie via webcam/microfoon, chat of “hand opsteken”-functionaliteit

Wilt u ontdekken of een online classroom inzetbaar is voor uw incompany compliance training? Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Neem contact met ons op via 088 99 88 100 of mail naar info@compliance-instituut.nl.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Send this to a friend