Betaalvereniging Nederland publiceert roadmap 2018-2020

05 maart 2018

Het betalingsverkeer in Nederland behoort al jaren tot het meest vooruitstrevende ter wereld voor wat betreft haar efficiency, betrouwbaarheid en veiligheid. De ambitie van Betaalvereniging Nederland is om dit kwaliteitsniveau te behouden en waar mogelijk verder te verbeteren. Veranderende klantbehoeftes, nieuwe betaalaanbieders, snel veranderende technologieën en daarop gebaseerde betaaloplossingen vragen om een actieve samenwerking van alle relevante spelers. De toenemende dynamiek in het Nederlandse betalingsverkeer vraagt – voor zover dat mogelijk is – om een meerjarige roadmap.

Daarom publiceerde de Betaalvereniging Nederland op 22 februari jl. haar roadmap voor de periode 2018-2020. Deze roadmap geeft een overzicht van het profiel, de uitdagingen en doelen voor het Nederlandse betalingsverkeer voor de komende drie jaar. Elk jaar wordt de roadmap herijkt en aangepast aan actuele ontwikkelingen.

Bron: Betaalvereniging Nederland

Gerelateerde informatie

LCO/LCP Module 2: Compliancefunctie en integere bedrijfsvoering

LCO/LCP Module 2: Compliancefunctie en integere bedrijfsvoering

Deze module geeft u inzicht in taken en aandachtsgebieden van de compliancefunctie.

Update Compliance 2018

Update Compliance 2018

Deze opleiding geeft compliance professionals inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van compliance in de financiele sector, de gevolgen van gewijzigde wet- en regelgeving en de gewijzigde taken van de compliance officer.

Jaarrapport Europese federatie van verzekeraars

Jaarrapport Europese federatie van verzekeraars

De Europese federatie van verzekeraars, Insurance Europe, heeft haar jaarverslag 2017–2018 gepubliceerd.

Send this to a friend