< p>

AML the Game

24 maart 2021

‘AML The Game’ is de ultieme teambuilding activiteit, waarbij samenwerken en communicatie van cruciaal belang is. Welk team ontmaskert de witwasser als eerste en krijgt de felbegeerde functie bij de Financial Economic Crime Detectives aangeboden?

It’s game time

Met verschillende puzzels en spellen moet in iedere fase een nieuwe code gekraakt worden. Ieder team werkt in een online vergadering of op locatie samen aan het spel. Iedere speler krijgt daarnaast een envelop thuisgestuurd met daarin ondersteunende puzzels en attributen.

De spelleider is deskundige op het gebied van witwasbestrijding. Hij/zij start het spel op en draagt zorg voor een goed verloop, technisch en op spelvlak. Zo zullen er ook hints worden uitgedeeld als een team vastloopt op een onderdeel. AML The Game is een teambuildingsactiviteit met inhoud.

Doelgroep

AML The Game is met name geschikt voor teams van AML- en complianceprofessionals in de financiële sector. Zoals de naam al aangeeft is het bestrijden van witwassen het centrale thema.

Deelnemers die hier in de dagelijkse praktijk ook mee te maken hebben of mee te maken krijgen beoordelen deze game het hoogst.

Leerdoelen

  • De deelnemers leren relevante documenten op het gebied van CDD kennen en weten deze te vinden.
  • De deelnemers leren argumenten kennen op basis waarvan zij een transactie als ongebruikelijk kunnen bestempelen.
  • De deelnemers passen de UBO- en Europese sanctieregelgeving toe op een concrete casus.
  • De deelnemers zijn in staat te benoemen welke witwasmethode wordt gebruikt en die methode te beschrijven.
  • De deelnemers analyseren wat er goed en minder goed werkt in onderlinge samenwerking (onder tijdsdruk).

Praktische informatie

Aantal deelnemers

6 tot 15 deelnemers Een team bestaat uit 3 tot 5 deelnemers,  voor het competitie-element is het leuk als er minimaal 2 teams meedoen. Wil je met meer dan 15 deelnemers meedoen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tijdsduur

2 uur Voor het oplossen van de verschillende puzzels krijgen deelnemers maximaal 1,5 uur. Met het gezamenlijk opstarten en nabespreken plannen we 2 uur in voor ‘AML The Game’.

Materialen

·        Inlog NCI Academy

·        Envelop met diverse materialen

·        Samenwerken in MS Teams of op locatie

De deelnemers werken samen in MS Teams of op locatie. Alle deelnemers krijgen een inlog voor onze Academy.

Wordt er op locatie gespeeld, dan zorgen de deelnemers voor minimaal één device per team met toegang tot internet. Wordt het spel online gespeeld, dan heeft iedere deelnemer een eigen device nodig met toegang tot internet.

Prijs

€ 950,- per groep (online)

€ 1100,- per groep (op locatie)

 

Vrijgesteld van btw

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Send this to a friend