< p>

Eerste Hulp Bij Compliance

Zit u in een situatie waarin u even zou willen sparren met een compliance professional? Heeft u een vraagstuk waar u zo snel even het passende antwoord niet op weet? We helpen u graag met onze service ‘Eerste Hulp Bij Compliance’ (EHBC)!

Hoe werkt het?

  • Mail uw vraag naar vraag@compliance-instituut.nl of bel ons op 088-9988100
  • Achtergrondinformatie; neem in uw bericht zoveel mogelijk (achtergrond-)informatie op. Hoe meer, hoe beter. U kunt denken aan het duidelijk beschrijven van de (organisatie-)context van uw vraag en wat er al heeft plaatsgevonden voor het oplossen van het vraagstuk.
  • Tijdsbesteding; het helpt ons ook als u in uw mail aangeeft hoe lang u zelf schat dat beantwoording van de vraag vergt of hoe lang u wilt dat we er maximaal aan besteden.
  • Adresgegevens; het direct meesturen van uw adresgegevens voor de uiteindelijke factuur is handig om aan te denken.

Na ontvangst van uw vraag analyseren we kort de vraag en schatten we de benodigde tijd in. Deze verwachtingen stemmen we met u af, tezamen met het tarief dat we hanteren. Na uw akkoord op de tijdbesteding, het tarief en verdere voorwaarden gaan we voor u aan de slag.

We leveren op binnen de hiervoor afgesproken tijd. Conform de gemaakte afspraken over afgenomen services, kunnen we op maandelijkse basis achteraf factureren.

Wie beantwoordt mijn vraag?
Op basis van een eerste beoordeling van uw vraag zetten we de compliance professional met de juiste expertise in. Deze medewerker maakt ook de afspraken met u over tijdslijnen, verdere verwachtingen en voorwaarden. Dit om verrassingen achteraf te voorkomen.

Wij hebben compliance professionals in dienst met verschillende achtergronden en specialismen.

Wat is uw voordeel?
U heeft met deze service eenvoudige toegang tot een compliance professional met de juiste expertise. U krijgt snel en duidelijk antwoord op uw vraag en u wordt niet geconfronteerd met ellenlange contracten, kleine lettertjes en meer van dat soort tijdrovende zaken. Wij staan voor u klaar!

Send this to a friend