< p>

CDD-supportpakket – Publicaties

We lopen graag voorop op het gebied van kennisverspreiding omtrent compliance en CDD. Dit doen we door zelf artikelen te schrijven en door actualiteiten met onze klanten te delen. Naast het versterken van de kennis van u, uw collega’s en/of uw werknemers door middel van opleidingen, kan de kennis nog verder worden verdiept door onze publicaties bij te houden.

Praktijkgids bestrijding witwassen
Zo hebben wij de Praktijkgids Bestrijding Witwassen & terrorismefinanciering en het Werkboek Bestrijding Witwassen & terrorismefinanciering ontwikkeld. Dit is het zelfstudiepakket voor de opleiding, maar kan ook als naslagwerk worden gebruikt in de dagelijkse praktijk. De belangrijkste informatie die u moet weten wanneer u aan de slag gaat met CDD kunt u in dit boek vinden.

Kennisbank
Via de kennisbank CDD en Bestrijding witwassen & terrorismefinanciering houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en krijgt u toegang tot een scala aan wet- en regelgeving die in een oogopslag beschikbaar is, denk hierbij aan internationale regelgeving, nationale wet- en regelgeving, leidraden van toezichthouders, guidance papers, typologierapporten en de publicaties in het Jaarboek Compliance omtrent CDD. Actueel CDD-nieuws delen wij op onze social media. Daarnaast publiceren wij relevante CDD-artikelen in De Compliance Officer en schrijven wij periodiek blogs.

Send this to a friend