< p>

CDD-supportpakket – Opleidingen

Naast het uitvoeren van advies- en detacheringsopdrachten, kunnen we er ook voor zorgen dat de kennis van uw werknemers up to date blijft. Instellingen hebben bovendien een periodieke opleidingsplicht, die met de Wwft 2018 ook expliciet is gaan gelden voor beleidsbepalers. Met ons toonaangevend opleidingsaanbod kunnen wij daar relatief eenvoudig invulling aan geven. Specifieke leerdoelen worden tijdens de intake besproken, evenals de daarvoor benodigde voorbereidingsuren.

Congressen en opleidingen
Landelijk zijn we een vooraanstaande partij op het gebied van opleidingen rondom CDD. Naast het organiseren van het Nationaal Anti-Witwascongres, de Themamiddag Wwft en het Symposium Sanctieregelgeving, bestaat ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de Leergang Bestrijding witwassen & terrorismefinanciering. Deze opleiding bestaat uit een zelfstudiepakket en een aantal modules die op locatie kunnen worden gevolgd. De opleiding kan tevens binnen uw eigen organisatie incompany worden georganiseerd met extra aandacht voor door u aangedragen thema’s.

Wij leiden jaarlijks honderden medewerkers van tientallen financiële ondernemingen op. Ook hoeft het leren niet per se uit een boek: wij hebben zowel hardcopy als e-learningmodules omtrent CDD. Tot slot is er de mogelijkheid tot een PE-sessie voor beleidsbepalers.

Hou voor de actuele data van congressen en opleidingen onze agenda in de gaten.

Send this to a friend