Advies

Wij adviseren u graag over compliance en integriteit. We helpen onze opdrachtgevers met allerlei compliancevraagstukken.

Onze advisering varieert van het beantwoorden van een compliancevraag tot het doorlichten van de gehele organisatie op integriteitsrisico‛s. Onze adviesdiensten worden gekenmerkt door maatwerk. Wij adviseren zowel (middel)grote organisaties als kleine ondernemingen.

Onze adviseurs

Wij zijn ervaren compliance officers en ervaren compliance adviseurs. We zijn specialist binnen het vakgebied van compliance en integriteit.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Gerelateerde informatie

Save the date: het VCO Compliance Symposium op 28 september 2017

Save the date: het VCO Compliance Symposium op 28 september 2017

De Vereniging van Compliance Professionals (VCO) – de beroepsvereniging die kennisuitwisseling tussen compliance professionals bevordert en het onderlinge compliancenetwerk versterkt – organiseert op 28 september a.s. haar jaarlijkse kennisdag onder een nieuwe naam: het VCO Compliance Symposium. Het symposium is zowel bedoeld voor leden als voor niet-leden.

Competentietraining

Competentietraining

In deze module krijgt u inzicht in en maken wij u vertrouwd met de verschillende communicatiecompetenties van de compliance officer.

Compliance & Integriteit voor HR professionals

Compliance & Integriteit voor HR professionals

Een opleiding voor HR professionals die meer willen weten over de verplichtingen die van toepassing zijn op de financiële onderneming en die het vakgebied van HR professionals raken. Meer inzicht in de achtergrond van de toezichtregels en de praktische toepasbaarheid ervan.

Send this to friend